up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Le coq sportif Takki AC Fiorentina Koulutus 19/20

Le coq sportif Takki AC Fiorentina Koulutus 19/20

plus
Le coq sportif

Le Coq Sportif Takki AC Fiorentina Koulutus 19/20

Tuotekuvaus Le coq sportif Takki AC Fiorentina Koulutus 19/20

Koulutus parka.

100% polyesteriä.

Vettä hylkivä pinnoite.

Säännöllinen / klassinen istuvuus.

Keskellä edessä vetoketju, 2 putkistoa, kaksi vetoketjullista taskua etupuolella, 1 repäisynauha sisätasku, huppu joustavalla kiristysnauhalla ja kytkin, joustavat hihansuut.

Polyesterikuori, mikro-fleece-tasku ja hupun vuori, tikattu tuote.

Le Coq Logo brodeerattu rintanappi oikeassa rinta- ja vasemmassa hihassa sekä FIORENTINA-merkki vasemmassa rintakehässä.

Euroopan ja Aasian kankaat.

Valmistettu Marokossa.goalinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia jalkapallo tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Le coq sportif Takki AC Fiorentina Koulutus 19/20? Olet onnekas, sillä goalinn:ssä, Pelivarusteet katalogissa ja Jalkapallo kategoriassa, tarjoamme muita jalkapallo tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Le coq sportif Takki AC Fiorentina Koulutus 19/20

Serie A
ACF Fiorentina
Väri
Sininen
Sukupuoli
Miehet
Tuotetyyppi
Takit
Ikä
Aikuiset
Rajaus
Pelaaja

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up