up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Munich Jalkapallokengät Mundial T

Munich Jalkapallokengät Mundial T

plus
Munich

Munich Jalkapallokengät Mundial T

Tuotekuvaus Munich Jalkapallokengät Mundial T

Mundial on valmistettu laadukkaita nahka ja on suunniteltu erityisesti täydellisen pallonhallinnan. Pohjan rakenne takaa täydellisen pidon sisätiloissa jalkapallokenttää.

Tunnetko jo kaikki Munich Jalkapallokengät Mundial T:n ominaisuudet? goalinn:ssa, valikoimme jalkapallotuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Saappaattuotteita, tsekkaa koko Jalkapallokengät valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Munich, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien jalkapallo asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Munich Jalkapallokengät Mundial T

Kengänpohjan tyyppi
MG - Multi-ground
Väri
Valkoinen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Munich Jalkapallokengät Mundial T

Onnellinen

-

Nahka on erinomainen! Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Koko on +1/4 iso. Mutta paksujen sukkien käytöllä se ratkesi. Personointi häikäisi ystäväni!!

Munich Jalkapallokengät Mundial T

Maailman münchen

-

Jotkut erittäin hyvät tennarit, kuten tavalliset, et ole nykyajan moderneja

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up