up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Etnik FT Pro

plus
Rinat

Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Etnik FT Pro

Tuotekuvaus Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Etnik FT Pro

TAKAISIN.

Latex, jolla on suurtaajuisia koukistusviivoja helpottamaan liikkuvuutta ja joustavuutta.

CUT: Litteä, ergonomisesti erinomainen, joka sopii täydellisesti käden luonnolliseen muotoon, mikä tekee siitä erittäin mukavan.

Lateksia.

Omega Grip on erittäin pito, pehmuste ja erinomainen suorituskyky.

Geelipinnoite pääyhteysalueiden sisällä pitäen käsine paikallaan.

Käärityt sormet: lateksi lähes täydellisesti peittää indeksin ja peukalon suurimman pinta-alan mukaan.

Sulkeminen: Neopreeni, jossa taivutuspisteet lisää liikkumisvapautta.

Siinä on aukko Lycra-rannekkeen ulkopinnalla (EZ Fit), joka helpottaa käden sisääntuloa käsineeseen, joustava nauha, joka on omaksuttu ja vahvistettu säädettävällä puolan lateksilla (pidennetty kämmen) ja puoli-kangasta, joka on muokattava ikkuna.Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Etnik FT Pro:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Etnik FT Pro:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla goalinn verkkokaupassa. Laajasta Maalivahdin käsineet valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia jalkapallosta täysin siemauksin. Nauti goalinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Etnik FT Pro

Suojat
Ei
Leikkauksen tyyppi
Roll-negatiivinen
Väri
Monivärinen
Ikä
Aikuiset

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up