up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Uhlsport Maalivahdin Käsineet Aerored Soft SF

Uhlsport Maalivahdin Käsineet Aerored Soft SF

plus
Uhlsport

Uhlsport Maalivahdin Käsineet Aerored Soft SF

Tuotekuvaus Uhlsport Maalivahdin Käsineet Aerored Soft SF

PALM:

SOFT-lateksi fluopunoksella.

RYSTY:

lateksia.

LEIKATA:

klassinen leikkaus tarjoaa suurimman pyydystysalueen.

Kiinnitys:

Kierrä hihna nimikentällä ja V-lovella.

KORJAUSKORJA:

pehmeä PU, jossa reikiä sormien ympärillä parantaa hengittävyyttä.

DESIGN:

integroitu SUPPORTFRAME-elementti parantavien tartuntaominaisuuksien ansiosta ylimääräisen sormen stabiloinnin ansiosta.

kohokuvioitu ristikko ja SCHOCKZONE-malli.Osta nyt Uhlsport Maalivahdin Käsineet Aerored Soft SF niinkin edulliseen hintaan kuin 43.815761 $. Uhlsport:n valmistama Maalivahdin Käsineet Aerored Soft SF:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. goalinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille jalkapallotuotteille. Tarkastele kaikkia Varusteet-osastomme Maalivahdin käsineet:a.

Ominaisuudet Uhlsport Maalivahdin Käsineet Aerored Soft SF

Suojat
Ei
Leikkauksen tyyppi
Litteä
Väri
Oranssi
Harmaa
Ikä
Aikuiset

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Laadukas käsine

-

Hyvälaatuinen suojakäsine, ainoa ongelma, joka oli värin tasolla, oli kirjoitettu loistepunaiseksi ja löydän itseni oranssina. Kaiverrus niquel muuten käsineet ylhäällä poikani oli erittäin onnellinen kiitos

Hyvä käsine, mukava ja hyvän otteen ollessa pehmeä

-

Se on erittäin hyviä käsineitä, mutta ainoa huono asia on, että tiedot kertovat, että sillä ei ole suojaa, mutta jos se on kulunut, mutta muuten hyvät käsineet, olen tyytyväinen.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up