up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Varusteet

Maalivahdin Käsineet

()
load

Kuinka valita jalkapallomaalivahdin käsineet?

Jalkapallomaalivahdin hanskat ovat yksi maalivahtivarusteiden välttämättömistä osista. Maalivahdin käsineet on suunniteltu suojaamaan maalivahtien käsiä täysin turvallisesti ja eri tavalla. Muunnelmat auttavat myös maalivahtia pelaamaan tietyissä olosuhteissa. Joten mitä etsiä jalkapallomaalivahdin käsineitä ostaessa?
Aloitetaan maalivahtihanskan rakentamisesta. Se koostuu neljästä olennaisesta osasta, joilla on vastaavat toiminnot:

Käsineiden takaosa on huomattavasti pehmustettu suojaamaan kättä palloa lyödessään. Tavallisissa käsineissä on yleensä yksi kerros vaahtomuovipehmustetta, kun taas korkealaatuisissa käsineissä on lateksi. Sormisuojatuissa maalivahtihansoissa on sormien sisäpuolella piikit, jotka auttavat tukemaan sormia palloa tarttuessaan ja pideltäessä. Parhaan suojan saamiseksi etsi käsineitä, joissa on muovinen ja joustava tuki rasituksen ja loukkaantumisen estämiseksi.
Kämmen auttaa tarttumaan palloon ja pitämään sitä kiinni. Kämmentyyppejä on kaksi rakennetta: kuoppainen ja sileä. Kuoppaiset kämmenet sopivat harjoitteluun ja harjoitteluun, koska niissä on pitokomponentti. Sileät kämmenet sopivat otteluihin, koska niissä on pieniä muutoksia, mutta ne mahdollistavat myös hyvän pidon.
Käsineen sulkuosa määrittää, kuinka hyvin se sopii käsiisi. V loveilla, koukulla ja silmukalla ja siteellä on kolme tyyppiä.
Se on perinteisin käsineleikkaus. Kämmenmateriaali on valmistettu yhdestä vaahtomuovin palasta. Istuvuus on löysempi ja antaa enemmän tilaa liikkumiselle.
Kämmenen sivut on rullattu ja ommeltu sormien takaosaan. Tämä antaa hanskoille tiukemman istuvuuden. Adidas , Joma , Puma ja Uhlsport tarjoavat parhaan valikoiman maalivahtihanskoja.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje