up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Rygsække Børnebutik

Rygsække børnebutik

Find et bredt udvalg af Rygsække-produkter til børnebutik. Oplev de bedste tilbud hos kidinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Rygsække

Mærker for Rygsække

Hvilke typer børnetasker findes der?

Rygsække

Rygsækkene er stofposer, der holdes på ryggen. De kan omfatte udvendige og indvendige lommer og lynlåse. Rygsækkene kommer i forskellige farver og størrelser. Du kan købe rygsækken hos Adidas, Safta, Nike, Reebok, CMP, Timberland. Gymsækkene er taskerne til at sætte det tilbehør, du ønsker, når du gik i fitnesscenteret. Gymsackerne har et let layout med snoreindstilling. Gymtasken lader dig hurtigt nå dit tilbehør. En ekstern pose på gymnastiksækken giver dig mulighed for at opbevare mindre ting separat.

Madposer

Madposer er en slags praktisk kasse, der bruges til at transportere måltider, normalt til kontoret eller til skolen. Madposerne er generelt lavet i slidstærkt materiale, er godt lufttætte og har ofte en griber til at holde. Det hjælper med at holde din frokost varm, og du kan nemt have din frokost med dig.

Skuldertasker

Skuldertaskerne kan effektivt vendes fremad for hurtigt at få dine ting ud af denne taske og nemt putte dem tilbage i den. Skuldertasker gør det også til en velegnet mulighed for offentlig transport.

Rejsetasker

Rejsetasker er en slags bagage, der bruges til at opbevare dit tilbehør under rejsen. Rejsetaskerne er ofte relativt flade, holdbare tasker med kugleformede firkantede kryds. Disse tasker er lavet af forskellige materialer såsom metal, læder eller stof.

Mere om rygsække:

Tilbehøret til rygsække omfatter lynlåse, klemmer og stropper. Jo mere om rygsække omfatter tasker, tegnebøger, skotasker, dokumentmapper og bærbare etuier, toilettasker og bæltetasker. Du kan købe disse tasker fra mange forskellige mærker som Adidas , Safta , Cerda Group , Lego og Puma .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk