Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

banner campana

OM BARN

Få det beste utvalget av klær, sko og sportstilbehør for barn på Kidinn, slik at barnet ditt kan gi det beste av seg selv i treningen. Barneklær skal være slitesterke og gi komfort, slik at de kan ha det gøy med fysiske aktiviteter og ikke trenger å bekymre seg for noe.

banner detalle

Hvor ligger Kidinn?

Kidinn er en del av Tradeinn -gruppen, som ligger i Celrà (Girona, Spania) på Calle Pirineus, 9. Kidinn er en nettbutikk som spesialiserer seg på salg av barneklær. Fra Kidinn -anleggene i Spania sendes alle slags sportsprodukter over hele verden.

Hvor kan du kjøpe fra Kidinn?

Fra hele verden! Gjennom Kidinn kan du kjøpe alle slags sportsutstyr, og vi sender det direkte hjem til deg eller til et innsamlingssted, uansett hvor du er i landet. Noen av landene vi sender til er Argentina, Brasil, Mexico, Chile, Ecuador, Peru, Colombia, Sør -Afrika, USA, Canada, Australia, India, New Zealand, Malaysia, Filippinene, Spania, Storbritannia, Frankrike, Italia, Sveits, Holland, Polen, Portugal, Danmark, Sverige, Finland, Norge og Russland.

Hvis landet ditt ikke vises i listen over land øverst til venstre på skjermen, betyr det at vi ikke sender til det landet. Vær oppmerksom på at produktene til noen av merkene vi selger, ikke er autorisert til å bli sendt i noen bestemte land på grunn av merkets distribusjonspolicy.

Hva slags materiale selges på Kidinn?

Kidinn finner du alle barnas sportsklær og sko, med merker som Nike, Adidas, Columbia, The North Face, Salomon og Timberland. Vi har barneklær som passer deres behov, slik at de kan være komfortable og fasjonable på skolen, drive med sport eller gå på fjellet.

banner detalle

Er det pålitelig å kjøpe fra Kidinn?

Kidinn er en av de 17 butikkene som spesialiserer seg på sport i Tradeinn -gruppen, med over 1.000.000 legitime produkter og over 1500 pålitelige merker som kan sendes til over 190 land rundt om i verden.
Vi er avhengige av den oppfatning av mer enn 20 millioner kunder som har kjøpt på en helt sikker måte i Kidinn og dermed har hatt en flott opplevelse av kjøp i klarerte nettbutikken.

Er det trygt å kjøpe på Kidinn?

Å kjøpe på Kidinn er helt trygt. Tradeinn legger stor vekt på sikkerhet i online transaksjoner og betalinger . Av denne grunn er alle kjøp du gjør på nettstedet vårt 100% sikre.
Kidinn har inngått et samarbeid med Adyen og Secure Payments for å garantere maksimal sikkerhet i betalinger og forebygging av svindel og mislighold. Enten du betaler med kredittkort eller foretar en bankoverføring, kan du stole på at bestillingen blir foretatt i et sikkert miljø. Hvis vår sikkerhetsavdeling mistenker en anomali eller svindel, forbeholder Kidinn seg retten til å kansellere transaksjonen for å tilby deg sikkerhet til enhver tid. Bankopplysningene dine er beskyttet og kryptert av den mest avanserte teknologien. De sendes til serveren på en helt kryptert måte gjennom SSL (Secure Socket Layer) -protokollen og behandles i et helt sikkert miljø i banken vår. Tradeinn registrerer ikke disse dataene når som helst for å garantere at betalingene er 100% sikre.
I tillegg har Kidinn fått segl av Confianza Online som garanterer bruk og navigering på nettet på en rolig og helt sikker måte på Internett.

Hva synes kundene om Kidinn?

Våre kunder er vår prioritet, vi forstår deres behov og lytter aktivt til tvilen deres for å gi dem en løsning.
Vi er forpliktet til våre kunder, og takket være deres kommentarer og meninger forbedrer vi kontinuerlig prosessene våre og tilpasser våre tjenester til deres behov.
Vi forstår at kjøpetilfredshet og service er viktig, våre kunder har total frihet til å avsløre positive punkter og forbedringspunkter gjennom sine anmeldelser , de kan vurdere produktene våre direkte på nettstedet vårt og vår tjeneste på plattformer som Google -anmeldelser og verifiserte anmeldelser . Hvis du vil vite hva de synes Klikk her

banner detalle

Hva er fordelene med å kjøpe fra Kidinn?

Å kjøpe hos Kidinn er 100% pålitelig. Du vil finne de beste tilbudene og de beste prisene med mer enn 1500 000 produkter å velge mellom med full sikkerhet.
Du kan finne ut om alle våre nyheter og lanseringer ved å abonnere på vårt nyhetsbrev. Ikke bekymre deg, vi vil ikke invadere postkassen din.
Dine kjøp belønnes. For hvert kjøp du mottar , mottar du CoINNs , vår virtuelle valuta for innløsning på fremtidige kjøp.
Gi din mening og vinn , det er riktig! Du vinner ikke bare for å kjøpe, du vinner for å gi din mening, dele din mening og vinne CoINNs , innløs dem som en rabatt på dine neste kjøp
Hvis du er bekymret for å returnere produkter, har vi et retursystem som lar deg returnere produktet trygt og mye mer økonomisk. Produktene våre har fullstendige beskrivelser og 360 graders bilder som lar deg se produktet som om det var foran deg.
Ved problemer med bestillingen din eller bekymringer, kan du kontakte vårt kundeserviceteam som er klar til å svare deg på ditt språk. En personlig kundeservice som vil hjelpe deg umiddelbart. Teamet vårt er tilgjengelig 24 timer i døgnet via chat, e -post eller telefon

Hvordan løser jeg inn CoINNs mine?

Dine kjøp og dine meninger får en premie, vårt lojalitetsprogram lar deg samle CoINNs for å bytte dem mot rabatter på produkter i noen av butikkene våre. Husk at for å samle CoINNs må du ha logget deg på kontoen din før du kjøper.
Finn mer informasjon om hvordan du løser inn CoINNs ved å klikke her

Kan CoINNs brukes sammen med rabattkuponger?

Når du handler online hos Kidinn, kan du bare bruke CoINNs eller en enkelt rabattkupong per bestilling. CoINNs og rabattkuponger kan ikke brukes på det samme kjøpet. De brukes separat og er ikke kumulative. For eksempel, hvis du har 100 CoINNs og en rabattkupong, vil du ikke kunne bruke begge deler i det samme kjøpet og samle verdien.
Husk at rabattkoder gjelder for visse produkter. CoINNs gjelder imidlertid for alle dine kjøp. Hvis du bestemmer deg for ikke å bruke CoINNs når du legger inn en ny ordre, vil de forbli tilgjengelige for neste kjøp.

banner detalle

Hvordan opprette en konto eller logge inn?

For å opprette en konto, gå til øvre høyre del av skjermen, klikk på delen MIN KONTO . Fyll ut det enkle og raske skjemaet der du må inkludere de forespurte dataene, for eksempel navn, e -postadresse og et passord. Klikk på OPPRETT KONTO -knappen, så er kontoen din klar til bruk.
For å logge inn, skriv inn e -postadressen og passordet du brukte til å opprette kontoen din, og klikk på Logg på -knappen.
Hvis du ikke husker passordet ditt, klikker du på Glemt passord -knappen, skriver inn e -postadressen din og du vil motta en e -post og en lenke for å tilbakestille passordet.

Hvordan lagrer jeg en vare for å kjøpe senere?

Hvis du har sett et produkt du liker, kan du lagre det i ønskelisten og kjøpe det senere, uten å måtte lete etter produktet igjen. Bare klikk på hjertet, legg til ønskelisten som du finner i alle produktfilene. Og artikkelen blir automatisk lagret i MIN KONTO i listen over favorittprodukter. Du kan se ønskelisten når du vil og se alle sportsartiklene du har lagret.

banner detalle

Hvordan få en kampanjekode for Kidinn?

Våre produkter har konkurransedyktige priser i markedet, men det er visse produkter eller merker som kan gi en ekstra rabatt.

Husk at denne typen kampanjer ikke gjelder for alle produkter eller merker, men du kan lagre koden for å bruke den i dine neste kjøp.

For å motta kampanjene våre må du abonnere på vårt nyhetsbrev, du vil motta all informasjon om produkttilbud eller rabatter samt Black Friday og de beste juletilbudene .

Kan to rabattkoder brukes samtidig?

Rabattkoder brukes separat, du kan ikke bruke to rabattkoder på samme kjøp. Mynter og rabattkoder kan ikke brukes på det samme kjøpet. Husk at rabattkoder gjelder for visse produkter, men CoINNs dine gjelder for alle kjøp.


banner detalle

Hvorfor er Kidinn så billig?

Som en autorisert distributør kan vi tilby deg konkurransedyktige priser på alle produkter, med garanti for den laveste prisen . Vi har de beste kampanjene og salget på markedet, slik at uansett hva du kjøper, får du alltid den beste verdien for pengene. Finn de beste kuppene og kuppene på sportsutstyr og dra fordel av vår svarte fredag for å få den billigste prisen på ditt online kjøp.

Kan jeg finansiere kjøpet mitt i Kidinn?

For å finansiere kjøpet kan du be om Klarna -tjenesten som lar deg foreta kjøpet for øyeblikket og betale gebyrer uten renter. Det er en helt sikker og pålitelig metode. For å finne ut om Klarna er tilgjengelig i ditt land Klikk her

banner detalle

Hvilket transportselskap vil levere bestillingen min?

Vi vet at kundene våre vil ha produktene sine så raskt som mulig, derfor tilbyr vi flere transportalternativer for din bestilling.
Før du fullfører kjøpsprosessen og registrerer dataene dine, tilbyr systemet vårt forskjellige transportalternativer, som vil være tilgjengelige for å levere produktet på destinasjonen.
Vi har et kraftig nettverk av transportører som kan betjene deg og levere pakken din i mer enn 190 land rundt om i verden, på en 100% sikker og pålitelig måte og hjemme hos deg. Du kan kontakte dem når du foretrekker det. Vi stiller kontakten til operatøren din til disposisjon Klikk her

Sender du gratis?

For øyeblikket betales transportkostnader av kunden . Fraktprisen avhenger av volumet, varenes vekt og leveringslandet.
Fraktkostnaden legges til prisen på alle produktene. Gjennom samarbeid med de viktigste transportselskapene som DHL, SEUR, UPS, MRW og lokale posttjenester, tilbyr Kidinn deg flere transportalternativer med de mest konkurransedyktige fraktprisene på markedet. Legg produktet du vil kjøpe i handlekurven og velg transportmetoden som passer deg best.

banner detalle

Hva er Kidinn sosiale nettverk?

Følg oss på sosiale medier for å holde deg oppdatert om våre nyheter og nye produktlanseringer.
Facebook
Instagram

banner detalle

Hvordan kontakte Kidinn kundeservice?

Når vi tenker på kundene våre, har vi laget en seksjon med vanlige spørsmål som vil kunne løse alle tvil eller bekymringer .
Hvis du ikke har vært i stand til å løse bekymringene våre i vår FAQ -seksjon, er vårt kundeserviceteam klar til å svare på spørsmålene dine når som helst på dagen. Kundeservice tilgjengelig 24 timer i døgnet og klar til å hjelpe deg på språket ditt.
Kontakt teamet vårt via WhatsApp, online chat eller ved å sende en e -post direkte til support@tradeinn.com