up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Leovince

Leovince

KAIKKI ( Leovince )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Leovince

Leovince on hyvin perustettu brändi, jonka tunnetaan sen korkealaatuisista moottoripyörätarvikkeista, erityisesti pakoputkistoista. Perustettu vuonna 1954 Turinissa, Italiassa, Giuseppe Mazzolan toimesta, yrityksellä on rikas historia innovatiivisten ja suorituskykyä tavoittelevien ratkaisujen luomisesta moottoripyöräharrastajille. Vuosikymmenten kokemuksen ansiosta Leovince on tullut luotetuksi nimeksi maailman moottoripyöräilyssä, tarjoten laajan valikoiman tuotteita, joilla parannetaan voimaa, tyyliä ja yleistä ajokokemusta.
Leovince on luotettu brändi, jolla on pitkä historia moottoripyöräharrastajien tarjoamisesta suorituskykyisiä komponentteja. Heidän pakoputkistostaan ja pakoputkien täyttimistä täydellisiin pakoputkiin ja sylinterikansiin, Leovince-tuotteet on suunniteltu lisäämään voimaa, erinomaista äänenlaatua ja ulkonäköä. Yli puolentoista vuosikymmenen sitoutumisen laadukkaaseen ja innovatiiviseen tuotantoon Leovince jatkaa edelleen valintana moottoripyöräilijöille, jotka haluavat parantaa moottoripyöriensä suorituskykyä ja tyyliä.

Voimaa ja suorituskykyä moottoripyöriin

Brändi erikoistuu erilaisten Leovince moottoripyöräkomponenttien luomiseen, jotka palvelevat ajajien tarpeita. Nämä komponentit sisältävät pakoputkistot, täyttimet, sylinterikannet ja varaosat, jotka on suunniteltu tarkan tekniikan ja suorituskyvyn mukaan. Leovince-pakoputkistot ovat kuuluisia kyvystään avata moottoripyörän moottorin täysi potentiaali. Nämä putket on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä ja hiilikuidusta, jotta ne olisivat kestäviä ja suorituskykyisiä. Ne on suunniteltu lisäämään voimansiirtoa, äänenlaatua ja ulkonäköä, mikä tekee niistä suosikkeja moottoripyöräharrastajien keskuudessa, jotka haluavat parantaa ajokokemustaan.
Jos ajajat etsivät kattavaa päivitystä, Leovince tarjoaa täydellisiä pakoputkistoja, jotka on mukautettu tiettyihin moottoripyörien malliin. Nämä putket on suunniteltu korvaamaan koko varastojärjestelmä, optimoimaan suorituskykyä, vähentämään painoa ja tarjoamaan huumaavan pakoputken äänen.Leovince-täyttimet ovat erinomainen valinta ajajille, jotka haluavat päivittää moottoripyöränsä pakoputkistoja, mutta säilyttää alkuperäiset pääputket. Nämä täyttimet on suunniteltu lisäämään pakoputken äänenlaatua ja suorituskykyä.
Syöttökannet ovat tärkeässä roolissa pakoputkiston tehokkuudessa, ja Leovince-syöttökannet on suunniteltu optimoimaan ilmankierron ja suorituskyvyn. Ne ovat yleensä yhteensopivia Leovince-pakoputkiston kanssa ja on valmistettu samoihin korkeisiin standardeihin, mikä takaa täydellisen istuvuuden ja parannetun voimansiirron. Tarjotakseen moottoripyöräharrastajien tarpeisiin ja ylläpitääkseen Leovince-tuotteidensa suorituskykyä, brändi tarjoaa myös laajan valikoiman varaosia. Leovince moottoripyörän varaosat sisältävät komponentteja kuten tiivisteitä, kiinnitysjalkoja ja korvaavia pakoputkien päitä, jotka mahdollistavat ajajien pitämään Leovince-pakoputkistonsa kunnossa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje