up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Verkopersinformatie

Verkocht en verzonden door

Bestelling geretourneerd

GPR Exhaust Systems Satinox Yamaha Tracer 700 20-22 Gehomologeerd Roestvrijstalen Full-line Systeem

GPR Exhaust Systems Satinox Yamaha Tracer 700 20-22 Gehomologeerd Roestvrijstalen Full-line Systeem

GPR Exhaust Systems Satinox Yamaha Tracer 700 20-22 Gehomologeerd Roestvrijstalen Full-line Systeem

plus
GPR Exhaust Systems

GPR Exhaust Systems Satinox Yamaha Tracer 700 20-22 Gehomologeerd Roestvrijstalen Full-line Systeem

Product beschrijving GPR Exhaust Systems Satinox Yamaha Tracer 700 20-22 Gehomologeerd Roestvrijstalen Full-line Systeem

Compatibele modellen:

Yamaha Tracer 700 2020/2022 e5 2020 2022.

Voor montage zijn geen structurele aanpassingen aan de motorfiets vereist voor gebruik van het product in een goedgekeurde uitvoering.

Het wordt aanbevolen om de instructies in het pakket te lezen.

SATINOX demper serie, gemaakt van handgeborsteld RVS 304, ovale vorm, diameter 90x120.

Kenmerken: Spruitstuk en katalysator: de kit bevat het specifieke spruitstuk waarin de katalysator is gemonteerd, het kan worden geïnstalleerd zonder te snijden of modificaties aan te brengen, flenzen, bussen, beugels en schroeven worden waar nodig meegeleverd.

Origineel GPR-product, ontwikkeld dankzij een lange ervaring in World Motorbikes Championship, stelt een innovatief ontwerp, prestatieverbetering, relevante gewichtsbesparing en een verbetering van het motorgeluid voor.

Gemaakt in Italië, 2 jaar internationale garantie.

Verwijderbare dbkillers en katalysatoren: Het is mogelijk om de noise reducer (DBKILLERS) en katalysator te verwijderen alleen voor RACING-gebruik in de circuits, het gebruik van de open versie op de weg in voldoet niet aan de voorschriften voor het verkeer op het openbare wegennet.

U kunt de kit gebruiken voor de jaarlijkse officiële keuring.

Montageaanbevelingen: GPR-producten zijn plug-and-play, het wordt aanbevolen om de producten in een professionele werkplaats te installeren, bij doe-het-zelf-installaties worden geen klachten geaccepteerd.

Als u online koopt, wordt het aanbevolen om het product te kopen bij een verkoper in UW NATIE om ervoor te zorgen dat het artikel wordt geleverd met de juiste goedkeuringen die ook moeten voldoen aan de lokale wetgeving.

Zorg ervoor dat u vóór de aankoop zeker weet dat de verkoper betrouwbaar is en de artikelen voor uw wegennet aanbiedt.

Het specifieke homologatiecertificaat wordt meegeleverd, evenals de montage-instructies, elke geluiddemper is voorzien van de homologatiecode.

In het geval van problemen tijdens de installatie, is het verplicht om de activiteit te stoppen en op te schorten.
Veel motorfietsen zijn uitgerust met een uitlaatklep die door een servomotor wordt gestuurd. Bij prestatieveranderingen, waarbij de uitlaat moet worden vervangen of een extra regeleenheid moet worden geïnstalleerd, is het noodzakelijk de uitlaatklep te verwijderen.

Bestel nu uw GPR Exhaust Systems Satinox Yamaha Tracer 700 20-22 Gehomologeerd Roestvrijstalen Full-line Systeem en ontvang het thuis in een paar dagen. Bovendien, kunt u verschillende maten en kleuren kiezen voor GPR Exhaust Systems Satinox Yamaha Tracer 700 20-22 Gehomologeerd Roestvrijstalen Full-line Systeem, zodat het aansluit op uw behoeftes. Op dit momen is GPR Exhaust Systems Satinox Yamaha Tracer 700 20-22 Gehomologeerd Roestvrijstalen Full-line Systeem in voorraad en de prijs is 629.99 $. Met onze variëteit in Uitlaten artikelen, vindt u alles wat u nodig heeft op één plaats.

Functies GPR Exhaust Systems Satinox Yamaha Tracer 700 20-22 Gehomologeerd Roestvrijstalen Full-line Systeem

Kleur
Zilver
Moto Compatibiliteit
Yamaha

Schrijf een beoordeling en verdien CoINNs coinns

Schrijf een beoordeling

U moet inloggen op uw account om een beoordeling te schrijven.

Aanmelden

Schrijf een recensie over dit product

Productcijfer

Uw feedback is belangrijk voor ons, uw review over dit product wordt door onze experts herzien en binnen 5 werkdagen gepubliceerd. Zorg ervoor dat uw recensie gericht is op dit product en uw ervaring ermee, dit zal andere klanten helpen om zelfverzekerder beslissingen te nemen. Neem voor problemen met een bestelling contact met ons op.

Ik heb de voorwaarden in het Privacy Policy gelezen en aanvaard over de verwerking van mijn gegevens om mijn vraag of verzoek te beheren

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden
up up