up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Icon

Allt ( Icon )

Om Icon

Icon er et anerkjent merke innen motorsykkelutstyr og klær, kjent for sin fusjon av stil og ytelse. Establert i 2002 av en gruppe motorsykkelentusiaster i Portland, Oregon, Icon satte ut for å redefinere måten ryttere så på beskyttelsesutstyr. Merket fikk raskt et rykte for sine skarpe og distinkte design, og skapte en kultfølgelse blant motorsyklister over hele verden. Icon har skåret seg et nisje i motorsykkelutstyrindustrien ved å tilby ryttere en perfekt blanding av stil og funksjonalitet. Med et variert utvalg av produkter, inkludert herreklær, jakker, bukser, hansker, beskyttelsesvester, hjelmer og sekker, Icon tilbyr det som motorsykkelentusiaster som krever både sikkerhet og estetisk appell. For motorsyklistene som nekter å gjøre kompromisser med stil eller beskyttelse, er Icon merket å gå for.

Der stil møter ytelse

Merket tilbyr et bredt utvalg av Icon herreklær tilpasset motorsykkelfantaster. Deres kleskolleksjon handler ikke bare om stil, men også om funksjonalitet og beskyttelse. Fra t-skjorter og hettegensere til kjørepants, Icon herreklær kombinerer komfort og holdbarhet, og sikrer at motorsyklister ser bra ut mens de holder seg trygge på veien. Icon jakker er ikoniske i verden av motorsykkelutstyr. Disse jakkene er designet for å gi ryttere maksimal beskyttelse, med høykvalitetsmaterialer og cutting-edge-teknologi. Icon har et bredt utvalg for å tilpasse ulike kjørestiler og forhold. Kjørekomfort og sikkerhet er viktig, og Icon motorsykkelbukser leverer begge deler. Disse buksene er konstruert med robuste materialer og forsterkede områder for å tåle kravene til kjøring. Uansett om du er interessert i racing eller cruising, har Icon et bredt utvalg av bukser som tilbyr beskyttelse og stil du trenger. Sikkerhet starter ved hendene, og Icon motorsykkelhansker er designet for å holde hendene dine beskyttet uten å ofre fleksibilitet. Med forskjellige stiler, inkludert short-cuff, gauntlet og touch-skjerm-kompatible alternativer, tilbyr disse hanskene en perfekt grep og beskyttelse under turer.
For motorsyklister som søker ekstra beskyttelse, kan Icon beskyttelsesvester brukes under jakken. Disse veskene inkluderer rustning og polstring strategisk plassert for å beskytte brystet, ryggen og andre viktige områder. De er justerbare for en behagelig passform og er en verdifull tillegg til utstyrsrekken din. Icon hjelmer er mer enn bare beskyttende hodeplagg; de er kunstverk. Disse hjelmene er designet med slående grafikk og unike estetikk mens de oppfyller strenge sikkerhetsstandarder. Å bære dine nødvendigheter på veien er enkelt med Icon ryggsekker. Icon ryggsekker er designet med motorsyklister i tankene, med rom for hjelmer, utstyr og elektronikk.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk