up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Icon

Icon

KAIKKI ( Icon )

Noin Icon

Icon on tunnettu merkki moottoripyörien varuste- ja vaatetusalalla, joka on tunnettu tyylin ja suorituskyvyn yhdistämisestä. Vuonna 2002 perustettu Icon aloitti uuden tavan katsoa suojavarusteita. Merkki sai nopeasti maineen rohkeista ja erikoisista suunnitteluista ja sai seuraajia moottoripyöräilijöiden keskuudessa ympäri maailman. Icon on luonut erityisen paikan moottoripyörävarusteiden maailmassa tarjoten moottoripyöräilijöille täydellisen sekoituksen tyyliä ja toiminnallisuutta. Monipuolisen tuotevalikoiman ansiosta, mukaan lukien miesten vaatteet, takit, housut, hansikkaat, suojavöitä, kypärät ja reppu, Icon vastaa moottoripyöräilijöiden tarpeisiin, jotka vaativat sekä turvallisuutta että esteettistä miellyttävyyttä. Icon on täydellinen merkki niille moottoripyöräilijöille, jotka eivät halua tinkiä tyylistä tai suojauksesta.

Missä tyyli kohtaa suorituskyvyn

Icon miesten vaatteet tarjoavat moottoripyöräilijöille laajan valikoiman. Heidän vaatevalikoimansa ei ole vain tyylistä vaan myös toiminnallisuudesta ja suojauksesta. T-paidoista huppareihin ja ratsastushousuihin, Icon miestenvaatteet yhdistävät mukavuuden ja kestävyyden, varmistaen että moottoripyöräilijät näyttävät hyvältä turvallistaessaan tiellä. Icon takit ovat ikonisia maailman moottoripyörävarusteissa. Nämä takit on suunniteltu tarjoamaan moottoripyöräilijöille suurin suoja, käyttämällä laadukkaita materiaaleja ja ajankohtaista teknologiaa. Iconlla on laaja valikoima takkeja erilaisiin ajo-olosuhteisiin ja -tyyleihin. Moottoripyöräilyn mukavuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi Icon moottoripyörähousut tarjoavat molemmat. Nämä housut on rakennettu kestäviksi materiaaleiksi ja vahvistetuilla alueilla selvitäkseen moottoripyöräilyn vaatimuksista. Olipa kyse sitten kilpailemisesta tai rauhallisesta ajamisesta, Iconilla on useita housuja, jotka tarjoavat tarvitsemasi suojan ja tyylin. Turvallisuus alkaa käsistä, ja Icon moottoripyörähansikkaat on suunniteltu suojaamaan niitä ilman sormenpäiden tarkkuuden kärsimistä. Monenlaisten tyylien, mukaan lukien lyhytkanttiset, sormikastetut ja kosketusnäytöllä yhteensopivat vaihtoehdot, nämä hansikkaat tarjoavat täydellisen otteen ja suojan ajojakson aikana. Moottoripyöräilijöille, jotka etsivät lisäsuojusta, Icon suojavöitä voi käyttää takin alla. Nämä vöitä sisältävät panssaria ja pehmusteita, jotka on sijoitettu strategisesti suojaamaan rintakehää, selkää ja muita tärkeitä alueita. Ne on säädettävissä mukavan istuvuuden saamiseksi, ja ovat arvokas lisävaruste moottoripyöräilijöille. Icon kypärät ovat enemmän kuin pelkkää suojakeinoa; ne ovat taiteen muotoja. Nämä kypärät on suunniteltu häikäisevillä grafiikoilla ja ainutlaatuisella esteettisyydellä, samalla täyttäen tiukat turvallisuusvaatimukset. Tavaroiden kuljettaminen tiellä on helppoa Icon reppujen ansiosta. Icon reppujen on suunniteltu erityisesti moottoripyöräilijöiden tarpeisiin, sisältäen komponentteja kypäriin, varusteisiin ja elektroniikkaan.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje