up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Bliz Aurinkolasit Hero

Bliz Aurinkolasit Hero

Bliz Aurinkolasit Hero

Bliz Aurinkolasit Hero

Bliz Aurinkolasit Hero

Bliz Aurinkolasit Hero

plus
Bliz

Bliz Aurinkolasit Hero

Tuotekuvaus Bliz Aurinkolasit Hero

Silmälasit, jotka näyttävät niin hyvältä kuin tuntuvat ja pitävät näkösi selkeänä erilaisissa sääolosuhteissa? Aivan kuten sinä – todellinen sankari. Tämä on monipuolinen malli, joka sopii hyvin monenlaisiin urheilulajeihin. Olitpa maastopyörällä täydellä nopeudella, hidas juoksu tai vain rentoutumassa rannalla, Hero on siellä kanssasi. Linssin mukana tulee Hydro Lens Technology™, joka takaa selkeän ja tarkan näön erilaisissa sääolosuhteissa. Säädettävät sangat ja nenätyyny varmistavat, että olet aina mukava. Jos etsit mahtavaa kumppania, Hero voi olla uusi paras ystäväsi!

Ainutlaatuisena ominaisuutena voit käyttää optista sovitinta, jonka voit säätää sopivaksi silmälasien reseptiisi (voidaan ostaa erikseen).

Yleiset ominaisuudet:
Minne menetkin, he menevät. Hero on silmälasit, jotka toimivat kaiken kanssa. Tarpeeksi kestävä pitääkseen sinut turvassa ja näkemyksesi selkeänä valitsemassasi urheilulajissa, ja ulkonäkö on riittävän siisti pysyäkseen päällä koko päivän. Hydro Lens Technology™ tarkoittaa, että sinulla on aina selkeä näkö, säästä riippumatta.

Linssin ominaisuudet:
Hero on varustettu Hydro Lens Technology™ -tekniikalla. Objektiivi X PC:ssä korkealla optisella laadulla takaa selkeän ja terävän näön erilaisissa sääolosuhteissa. Tässä linssissä on täydellinen UV-suoja, jossa on minimaalinen taittuminen, naarmuuntuminen ja hydrofobiset ominaisuudet.

Materiaalit:
Hero on valmistettu Grilamid TR90:stä. Tämä antaa sinulle lyömättömän joustavuuden ja kevyen painon. Se on myös täydellinen materiaali sekä kuumille että kylmille lämpötiloille.

Säätömahdollisuudet:
Hero pitää sinut viileänä, rauhallisena ja kerättynä. Säädä sankakärkiä ja nenätyynyä helposti, ja näytät upealta täydellisellä mukavuudella koko päivän.

100% Pyöräily
100% Xc hiihto
90 % vesiurheilua
100 % juoksua


Tekniikka:

CE-standardi:
Kaikki Bliz Active -tuotteet on CE-merkitty, mikä tarkoittaa, että noudatamme EU-direktiiveissä olevia perusterveys- ja turvallisuusvaatimuksia. Löydät tämän oppaan tuotteen pakkauksesta.

100 % UV-suoja:
Bliz Active Eyewear suojaa silmiäsi tehokkaasti haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä.

Rikkoutumaton polykarbonaattilinssi:
Linssit on valmistettu rikkoutumattomasta polykarbonaatista, jotka ovat 10 kertaa iskunkestävämpiä kuin muovi- tai lasilinssit ja tarjoavat korkeimman suojan.

Grilamid TR90:
Tämä erittäin joustava korkean teknologian materiaali tarjoaa erittäin kevyen painon ja erinomaisen suorituskyvyn kaikissa sääolosuhteissa.

Hydro Lens System™:
Bliz Hydro Lens Technology™ Linssi, joka tarjoaa täydellisen käyrän, maksimaalisen UV-suojan, X PC:n särkymisen estävän, hydrofobisen, naarmuuntumattoman ja haluttaessa monipinnoitteen tai polarisoidun yhdessä upeassa linssissä.

Sopii optiseen sovittimeen:
Optisen sovittimen avulla voit käyttää sisäänrakennettuja reseptilinssejä optimaalisen näön saavuttamiseksi urheilun aikana. Saatavana lisävarusteena.

Kumilangan ydin:
Rubber Wire Coren sangat mahdollistavat lasien säätämisen niin, että ne sopivat paremmin pään ympärille.

Säädettävä nenätyyny:
Nenätyyny on säädettävissä mukavamman ja optimaalisen istuvuuden saamiseksi nenäsi ympärille.


Rakastatko juoksu ja triatlon:a? Hanki oma Bliz Aurinkolasit Hero ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Bliz:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Juoksuvarusteet tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman juoksu ja triatlon mallit, useimmat Aurinkolasit tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Bliz Aurinkolasit Hero

Linssityyppi
Normaali
Linssikategoriat
Luokka 3 - Aurinkoista/kirkas valo
Väri
Musta
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Aikuiset

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Bliz Aurinkolasit Hero

Bliz sankari

-

Hyvät lasit skandinaaviselta Bliz-yhtiöltä, mukavat, suojaavat hyvin silmiä auringolta, tuulelta ja lumelta. Ne ovat mukavia kaikissa sääolosuhteissa.

Bliz Aurinkolasit Hero

Supersankarilasit

-

Käytän niitä maantiepyöräilyyn ja hiihtoon

Bliz Aurinkolasit Hero

Hyvä ostos

-

Erittäin hyvät lasit, kaikki hyvä kuvauksen kanssa

Bliz Aurinkolasit Hero

Hintaan olen yleisesti ottaen tyytyväinen.

-

Koko on hieman pieni aasialaiselle kasvoille. Toivoisin, että se tulisi hieman leveämmäksi.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up