up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Cebe Aurinkolasit Scalibur

plus
Cebe

Cebe Aurinkolasit Scalibur

Tuotekuvaus Cebe Aurinkolasit Scalibur

Malli on suunniteltu 3 5 vuotiaalle, teknisiä ominaisuuksia voittaa lapsille ja heidän vanhemmilleen! Kanssa Symbiotech tekniikka optimaaliseen Temple tuesta ( "V" muotoinen temppeleitä mahdollistaa 3rd yhteyspiste temppeleitä) ja ylimääräisiä flex temppeleitä täydellisen ergonomian ja maksimaalisen turvallisuuden, SCALIBUR aurinkolasit anna lapsesi päästä niiden seikkailuihin ylivoimainen suojalaseja.

Technologies:

SYMBIOTECH: Exclusive konsepti featuring V muotoiset sangat täydellistä ja tasaista jakautumista painosta aurinkolasit. Johtaen kehittynyt mukavasti ja jonkinasteinen tasapaino koskaan saavutettu markkinoilla.


Löydä etsimäsi Cebe Aurinkolasit Scalibur verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Juoksuvarusteettarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Aurinkolasit:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan runnerinn:sta.

Ominaisuudet Cebe Aurinkolasit Scalibur

Linssityyppi
Normaali
Linssikategoriat
Luokka 3 - Aurinkoista/kirkas valo
Väri
Sininen
Sukupuoli
Unisex
Ikä
Lapset

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Yhteensä tyytyväinen ostokseeni

-

Ihanteellinen pienille lapsille Muoto, joka sopii hyvin kasvojen muotoon

-

Super

-

Loistava tuote ei ole koskaan pettynyt merkkiin. Materiaali on joustavaa ja mukavaa, ja lasit peittävät hyvin. Hyväksytty.

Mukavat aurinkolasit

-

Sopii hyvin pojalleni.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up