up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Icebreaker Merino Boxer Anatomica Long

Icebreaker Merino Boxer Anatomica Long

Icebreaker Merino Boxer Anatomica Long

plus
Icebreaker

Icebreaker Merino Boxer Anatomica Long

Tuotekuvaus Icebreaker Merino Boxer Anatomica Long

Joustavat ja kapeat merinovillabokserit, jotka on valmistettu core-punnetusta kankaasta ja hieman pidemmät, Anatomica Long Boxers tarjoavat tukea ja mukavuutta, jota tarvitset jokapäiväiseen elämään ja viikonloppuseikkailuihin.

Ainutlaatuisessa jäänmurtaja-istuimessa on merinovillakuituja, jotka on kehrätty nylonin ympärille, jotta kestävä kangas tuntuu pehmeältä ihoa vasten.

Luonnon inspiroima jäänmurtaja hyödyntää luonnonkuitujen suorituskykyä ja tarjoaa vaihtoehdon petrokemian synteettisiin vaatteisiin.

Merino on vuosittain uusiutuva kuitu, joka vastustaa luonnollisesti hajuja, pitää sinut viileänä, kun on kuuma ja lämpimänä, kun se ei ole, ja antaa ihosi hengittää mukavasti koko päivän, joka päivä.

OMINAISUUDET:

Merino Corespun kestävä merinovoseos säätelee kehon lämpötilaa kaikissa sääolosuhteissa.

Muotoiltu pussi mukavuutta varten.

Flatlock-saumat estävät kitkaa.

Edut:.

Merinovillan avulla Icebreaker pystyy luomaan kestävän tuotteen.

Villa on luonnollinen, kestävä ja biohajoava tuote.

Jäänmurtajavilla on valmistettu eettisten kriteerien mukaisesti ja se on osa ZQ-ohjelmaa, joka varmistaa, että viljelijät pitävät huolta lampaista ja asumistaan maa-alueista.
Icebreaker Merino Boxer Anatomica Long:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Icebreaker:n tuotteista ja muista juoksu ja triatlontuotteista, tsekkaa myös Miesten vaatteet tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme runnerinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Icebreaker Merino Boxer Anatomica Long

Väri
Vihreä
Tuotetyyppi
Boxers

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up