up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Icebreaker Pitkähihainen T-paita 260 Tech Merino

plus
Icebreaker

Icebreaker Pitkähihainen T-paita 260 Tech Merino

Tuotekuvaus Icebreaker Pitkähihainen T-paita 260 Tech Merino

260 Tech Pitkähihainen miehistö on uskomattoman lämmin merinopohja, joka on suunniteltu vuoden kylminä kuukausina. Se on ihanteellinen hiihtoon, lumikenkäilyyn ja muihin talviharrastuksiin, mikä tekee siitä palan talven kerrostamiseen.


Ominaisuudet:

100% Merino Pehmeät merinokuidut, jotka säätelevät kehon lämpötilaa kaikissa sääolosuhteissa ja vastustavat hajuja
Tiivistetyt kainalot lisäävät liikkuvuutta ja mukavuutta
Siirrä olkasaumat kitkan estämiseksi
Litteät saumat kitkan estämiseksi
Taaksepäin asetetut sivusaumat kitkan estämiseksi


Tekniset tiedot:

Kankaan pää: 260 gm2 Jersey, 100% merinovillaa
Tutustu nyt kaikkiin Miesten vaatteet tuotteisiimme, jotka löydät runnerinn:sta, kuten Icebreaker Pitkähihainen T-paita 260 Tech Merino. Osta nyt Icebreaker Pitkähihainen T-paita 260 Tech Merino ja säästä paljon puhdasta rahaa Alusasut tuotteista. Lisäksi, Icebreaker-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että juoksu ja triatlonverkkokaupastamme voit löytää Icebreaker Pitkähihainen T-paita 260 Tech Merino:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? runnerinn:n Miesten vaatteet tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Icebreaker Pitkähihainen T-paita 260 Tech Merino

Hihatyypit
Pitkä
Väri
Vihreä
Ominaisuudet
Lämpökerrasto
Tuotetyyppi
T-Paidat
Vetoketjun pituus
Ei vetoketjua

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up