up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley Vaihtolinssit Radar Path

plus
Oakley

Oakley Vaihtolinssit Radar Path

Tuotekuvaus Oakley Vaihtolinssit Radar Path

Jos sinulla on teknologisesti edistyksellinen urheiluvälineiden maapallo, varmista, että saat kaiken hyödyn irti. Oakley Radar® on suunniteltu vaihdettavalla linssisuunnittelulla, jotta voit mukautua mihin tahansa urheiluympäristöön. Kolme ainutlaatuista linssimuotoa on käytettävissä, joten voit valita kattavuuden määrän, joka toimii parhaiten ulkokäyttöönne ja miten äiti luonto veistää kasvojen fysiikkaasi.

Tarjoamme laajan valikoiman lisävarusteiden linssisarjoja, mukaanlukien ilmastoidut mallit, jotka tarjoavat jäähdytysilmavirran sekä parhaat polarisoidut linssit auringon alla. Oakley-polarisaatiotekniikka käyttää nestemäistä infuusioprosessia polarisoivan suodattimen kiinnittämiseen molekyylitasolla. Näin eliminoimme tavanomaisen tekniikan avulla löydetyt samentumat ja vääristymät ja saavuttamamme lyömätön leikkauskyky.

Kestävä Plutonite®-linssiomateriaali tarjoaa erinomaisen iskunkestävyyden ja suodattaa 100% kaikista UV-säteistä. High Definition Optics® (HDO®) maksimoi selkeyden patentoitujen innovaatioiden, kuten Polaric Ellipsoid ™ -geometrian, tarkan, kristallinkirkkaan näkemän jokaisella näkökulmalla.

Tekniset tiedot:

Valonlähde: 23%

Valoedellytykset: keskitasoinen

Kontrasti: Neutraali

Sovita: vakio


Jos etsit korkealaatuisia Varaosat tuotteita, siinä tapauksessa Varaosat täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Oakley Vaihtolinssit Radar Path:a, jonka tämänhetkinen hinta on 99.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. runnerinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia juoksu ja triatlon varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Oakley Vaihtolinssit Radar Path:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Oakley Vaihtolinssit Radar Path

Linssityyppi
Normaali
Linssikategoriat
Luokka 3 - Aurinkoista/kirkas valo
Väri
Harmaa
Alakategoriat
Lasit
Tuotetyyppi
Linssit

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up