Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Kinderschoenen

Kinderschoenen tennis en padel

Vind een breed scala aan Kinderschoenen-producten voor tennis en padel. Ontdek de beste deals bij smashinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Kinderschoenen

Merken in Kinderschoenen

Soorten tennisschoenen

Het juiste type schoen en baan waarop je gaat spelen is erg belangrijk. Er zijn een groot aantal variaties in tennisschoenen voor kinderen . Weten welke je nodig hebt op basis van je speelomstandigheden, kan ervoor zorgen dat je aan de top blijft en het risico op blessures verkleint. Laten we eens kijken naar enkele veelvoorkomende soorten tennisschoenen ;

Sneakers voor binnen

Als je op het veld staat, is het schoentype waarschijnlijk niet iets waar je op focust, maar het heeft wel een enorme impact op je speelkwaliteit. Outdoor courtschoenen worden gebruikt om een stabiele voorwaartse beweging van teen tot hiel te bieden. Ze zijn in de eerste plaats ontworpen om de controle te behouden tijdens zijwaartse of zijwaartse bewegingen. De indoor sneakers geven je maximale zijdelingse stabiliteit en ondersteuning. Als u geen professionele gamer of atleet bent, hoeft u niet naar zoiets gespecialiseerds te zoeken. Het kiezen van de juiste schoen voor een bepaalde sport is echter erg belangrijk. Indoorschoenen zijn ontworpen om je prestaties en uithoudingsvermogen te verbeteren. Wat nog belangrijker is, het kan ook helpen het risico op voetblessures te verminderen.

Padelschoenen

Padelschoenen zijn platter dan de meeste soorten pumps. Ze zijn in de eerste plaats ontworpen om sterk te zijn en veel stabiliteit en ondersteuning te bieden. Over het algemeen vereisen de meeste sporten veel verticale beweging; in het geval van tennis is er echter veel zijwaartse beweging nodig. Padelschoenen zijn ontworpen om ondersteuning te bieden bij zijwaartse bewegingen. Paddle tennisschoenen bieden ook voldoende ondersteuning bij plotseling starten en stoppen, en bieden ook grip op het veldoppervlak. Paddle tennisschoenen hebben vaak speciaal ontworpen loopvlakpatronen op de zool die zich aanpassen aan verschillende ondergronden.

Tennisschoenen

Tennisschoenen zijn niet zo licht. Ze bieden uitstekende controle bij het maken van plotselinge bochten of bewegingen die essentieel zijn bij baansporten. Er zijn enkele basisvariaties op ontwerpen voor tennisschoenen. Bij het kiezen van tennisschoenen moet de eerste overweging het type speler zijn dat je bent. Als je een beginner bent, kun je veel zijwaartse bewegingen uitvoeren en blijf je meestal achterin het veld. Om dit te doen, moet u een paar tennisschoenen dragen die veel zijdelingse steun bieden. Aan de andere kant, als je een serve en volleyspeler bent, zullen je bewegingen anders zijn. Je zou een schoen moeten kiezen met een teendoos en een middenschoen binnen de voetboog van de schoen.

Stedelijke sneakers

Houd bij het kiezen van schoenen voor baansporten rekening met het type baan waarop u speelt. Als je op harde ondergronden speelt, moet je schoenen met duurzame zolen kiezen. Je kunt echter een goede straatschoen gebruiken als je op gravel of een zachtere ondergrond speelt. Tennisschoenen zijn echter speciaal ontworpen om te tennissen en moeten voldoen aan de veeleisende omstandigheden van de baansport. Urban schoenen moeten tijdens wedstrijden de nodige ondersteuning bieden aan spelers. Je kunt urban sneakers kopen van toonaangevende merken als Babolat , Lacoste , Asics , Adidas en Yonex .