Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Barnskor

Barnskor tennis och paddel

Hitta ett brett utbud av Barnskor-produkter för tennis och paddel. Upptäck de bästa erbjudandena på smashinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Barnskor

Märken i Barnskor

Typer av tennisskor

Rätt typ av sko och bana du kommer att spela på är verkligen viktigt. Det finns ett stort antal varianter av tennisskor för barn . Att veta vilka du behöver baserat på dina spelförhållanden kan hålla dig på toppen av ditt spel och minska risken för skador. Låt oss ta en titt på några vanliga typer av tennisskor ;

Inomhussneakers

När du är ute på banan är skotyp förmodligen inte något du fokuserar på, men det har en enorm inverkan på din spelkvalitet. Utomhusskor används för att ge stabil rörelse framåt från tå till häl, de är främst designade för att bibehålla kontrollen under rörelser i sidled eller från sida till sida. Inomhussneakers ger dig maximal sidostabilitet och stöd. Om du inte är en professionell spelare eller idrottare behöver du inte leta efter något så specialiserat. Men att välja rätt sko för en viss sport är verkligen viktigt. Inomhusskor är designade för att förbättra din prestation och uthållighet. Ännu viktigare, det kan också bidra till att minska risken för fotskador.

Padel skor

Padelskor är plattare än de flesta typer av domstolskor. De är främst designade för att vara starka och erbjuda mycket stabilitet och stöd. I allmänhet kräver de flesta sporter mycket vertikal rörelse; men när det gäller tennis krävs mycket rörelse i sidled. Padelskor är designade för att ge stöd när du är i sidorörelse. Paddeltennisskor ger också tillräckligt med stöd vid plötsliga start och stopp, samt erbjuder dragkraft på banans yta. Paddeltennisskor har ofta speciellt utformade slitbanemönster på sulan som anpassar sig till olika banytor.

Tennis skor

Tennisskor är inte så lätta. De ger utmärkt kontroll när du gör plötsliga svängar eller rörelser som är viktiga i bansporter. Det finns några grundläggande varianter av tennisskodesigner. När du väljer tennisskor bör det första övervägandet vara vilken typ av spelare du är. Om du är nybörjare kan du utföra många sidorörelser och stannar oftast längst bak i banan. För att göra detta bör du bära ett par tennisskor som ger mycket stöd i sidled. Å andra sidan, om du är en serve och volleyspelare kommer dina rörelser att vara annorlunda. Du bör välja en sko med tåbox och en mediall inom skons båge.

Urban sneakers

När du väljer skor för bansport , överväg vilken typ av bana du spelar på. Om du spelar på hårda ytor bör du välja skor med slitstarka sulor. Däremot kan du använda en streetsko av god kvalitet när du spelar på lera eller ett mjukare underlag. Men tennisskor är speciellt designade för att spela tennis och måste uppfylla de krävande villkoren för bansport. Urban skor ska ge det nödvändiga stödet till spelarna under matcher. Du kan köpa urbana sneakers från ledande märken som Babolat , Lacoste , Asics , Adidas och Yonex .