Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Herenkleding

Herenkleding tennis en padel

Vind een breed scala aan Herenkleding-producten voor tennis en padel. Ontdek de beste deals bij smashinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Herenkleding

Merken in Herenkleding

Hoe kies je de juiste kleding om te tennissen?

Basislagen

Onderkleding is essentieel geworden voor allerlei buitenactiviteiten en sporten. Een basislaag is ontworpen om zich aan te passen aan zowel uw activiteit als de onvoorspelbare weersverandering. Je weet nooit wanneer je lagen moet toevoegen of verwijderen. Een basislaag is gemakkelijk aan en uit te trekken om je warm of koel te houden, afhankelijk van de temperatuur.

Tennispetten

Tennispetten zijn een van de belangrijkste kledingstukken die door mannen en vrouwen over de hele wereld worden gedragen. Met deze hoeden kunnen tennissers hun hoofd bedekken en beschermen tijdens een wedstrijd of training. De pet is gemaakt van lichtgewicht, ademend materiaal om zweet buiten te houden. Het voorkomt ook dat zonnestralen de ogen van de spelers binnendringen, waardoor het zicht wordt verbeterd en verblinding wordt verminderd.

Jassen

Tijdens het winterseizoen kiezen tennissers ervoor om jassen van technische stof te dragen die de neiging hebben om zweet en vocht af te voeren. Dit is essentieel om ze tijdens het spelen warm, droog en comfortabel te houden. Tennisjassen zijn gemaakt van stoffen zoals polyester en fleece.

Broeken en leggings

Het kiezen van de juiste kleding is essentieel voor de prestaties van sporters. Als we het over tennis hebben, is het de meest veeleisende sport die veel beweging vereist. Tennissers dragen vaak broeken en maillots tijdens wedstrijden, omdat deze kledingstukken comfortabel en rekbaar zijn. Rekbare dijen en broeken helpen spelers genieten van bewegingsvrijheid tijdens het spelen of oefenen van een spel.

Sweatshirts en hoodies

Naast tennisjassen kunnen spelers er ook voor kiezen om sweatshirts te dragen als onderdeel van hun winteroutfits. Sweatshirts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals wol, polyester, spandex, katoen, fleece of een mix hiervan. Ze zijn de perfecte metgezellen om te tennissen als het koud is.

T shirts en poloshirts

T shirts en poloshirts zijn het meest gebruikte kledingstuk onder tennissers. De shirts zijn lichtgewicht, ademend en comfortabel en stellen tennissers in staat om op hun best te presteren. T shirts en poloshirts worden beschouwd als de beste materiaalkeuze.

Trainingspakken

Trainingspakken worden ook gebruikt voor sport en training. Ze zijn comfortabel, elastisch en functioneel. Ze zijn oorspronkelijk ontworpen als een comfortabele optie voor atleten. Trainingspakken zijn in de loop der jaren echter enorm geëvolueerd en tegenwoordig worden ze beschouwd als een outfitoptie om dagelijks comfortabel te zijn.

Meer over herenkleding:

Tennissers dragen vaak polsbandjes om zweet af te vegen. Arm en beenwarmers helpen ze warm te houden in de winter. Gezichtsmaskers en een nekbeschermer zijn de twee belangrijkste accessoires die tennissers bij zich dragen. Ze bieden warmte en bescherming tegen zonnestralen, wind en zweten. Tijdens en na wedstrijden gebruiken tennissers handdoeken om het zweet van hun handen en gezicht te absorberen. Babolat , Lacoste , Nox , Adidas en Asics zijn de toonaangevende merken die het beste assortiment kleding aanbieden om te tennissen.