Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Herenschoenen

Herenschoenen tennis en padel

Vind een breed scala aan Herenschoenen-producten voor tennis en padel. Ontdek de beste deals bij smashinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Herenschoenen

Merken in Herenschoenen

Hoe kies je tennis of paddle tennisschoenen voor heren?

Accessoires

Accessoires voor tennis of paddle tennisschoenen zijn inlegzolen, hakken, tenen en zolen. Een binnenzool zorgt voor ondersteuning van de voetboog. Een binnenzool in de hiel telt als extra vulling om de voet te beschermen tegen een klap. Teengrepen en zoolgrepen worden ook gebruikt om u te helpen gemakkelijk te lopen.

Slippers

Slippers vallen normaal gesproken onder vrijetijdsschoeisel. Ze bestaan uit een zachte onderkant die losjes met de voet is verbonden met Y vormige banden die worden herkend als een teenriem die in de teen en langs beide zijden van de voet loopt.

Sneakers voor binnen

Indoorschoenen zijn de schoenen die worden gebruikt om te tennissen omdat ze meer grip op de grond hebben dan hun outdoorversie. De indoorschoenen zijn plat en hebben een rubberen zool met een multidirectioneel ontwerp zodat deze niet wegglijdt.

Padelschoenen

Padelschoenen hebben specifieke eigenschappen om je te helpen met gemak te spelen. Als je met gemak wilt sporten en je wilt een aanpasbare schoen die je kunt, gok dan op paddle tennisschoenen. Deze schoenen hebben voldoende enkelsteun en meer demping.

Tennisschoenen

Tennisschoenen hebben over het algemeen een platte zool met speciaal ontworpen patronen, het hangt allemaal af van het type terrein waarop je de sport beoefent. Andere soorten schoenen hebben dikkere maar lichtere zolen die de impact verminderen. Tennisschoenen zijn gemaakt om meer weerstand te bieden.

Stedelijke sneakers

Urban schoenen zijn schoenen die dagelijks gebruikt worden maar waar je ook mee kunt sporten. Deze schoenen staan bekend om hun hoogwaardige eigenschappen. Je kunt urban sneakers kopen van merken als Babolat , Lacoste , Nox , Asics , Adidas en Yonex .