up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Herresko

Joggesko Paddle

()
load

Hvordan velge paddle tennissko?

Padelsko er et spesielt viktig utstyr for spilleren som liker å spille padelkamper regelmessig. De er motstandsdyktige med større avslapping for foten. De hjelper til med å unngå skader på føttene, for eksempel slag eller skade under treningen av en padeltenniskamp. Padletennissko hjelper deg med å gjøre raske og forhastede bevegelser og skarpe svinger og hjelper deg å gjøre ditt beste mens du spiller dette spillet. Padel sko bidrar til å holde føttene dine trygge og stabile under spillet. Du kan kjøpe padelsko fra Babolat , Nox , Asics , Yonex og Joma .

Tips for valg av paddle tennissko

Velg padelsko som har tilstrekkelig grep for å spille enkelt og unngå skade. Grepet er optimalt slik at bevegelsene kan være smidige.
Det er en betydelig kontrast i stabiliteten til ulike modeller. Noen modeller er lavere og lettere med mindre ankelforsterkning, mens andre modeller har et mer kompakt grep. Velg padelskoene som gir deg maksimal stabilitet.
Demping er knyttet til avslapning. Velg et par padelsko med tilstrekkelig demping som vil redusere sjansen for skade. Så velg skoene som passer dine føtter.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk