Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Damesko

Damesko tennis og padel

Finn et bredt utvalg av Damesko-produkter for tennis og padel. Oppdag de beste tilbudene hos smashinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Damesko

Merkevarer av Damesko

Hvordan velge tennissko for kvinner?

Flip flops

Når det er varmt ute, kan flipflops se ut som det ideelle paret med fottøy å ta på. Flip flops er generelt mykere og mer tilpasningsdyktige enn vanlige sko, og det er derfor de kan gi passende fotstøtte. Flip flops gir passende demping for å lindre stresset på foten, det er grunnen til at den foretrekkes av både barn og voksne.

Innendørs joggesko

Innendørs joggesko har en solid, vanlig bunn. Denne bunnen er ideell for tennisbaneoverflater som brukes til å spille tennis og mange andre idretter. Innendørs joggesko har en mykere profilpassform og fungerer som lette joggesko, slik at du til og med kan bruke disse skoene til å ha på seg tilfeldig på gaten. Innendørs joggeskoene er veldig populære blant kvinner som liker å spille tennis og er laget av syntetisk fiber eller kunstskinn. Du kan kjøpe disse skoene fra Babolat , Nox , Lacoste , og Asics .

Padel sko

Padelsko har sikk sakk formede avtrykk som er mer stuper enn en vanlig tennissko. Hvis du ønsker å gjenskape sporter som tennis og padel og ønsker en tilpasningsdyktig sko som du kan kjøpe enten, velg padelskoen. Padelskoene har tilstrekkelig ankelstøtte og har mer buffering som hjelper deg med å spille sport veldig enkelt, og dermed kan du øke spilleytelsen din og holde foten avslappet mens du spiller.

Joggesko

Sneakers representerer unikhet og gjør identitet som et fottøy best for sport mer enn noen annen type sko. I dag kan joggeskoen komme i ulike stiler, og en uendelig mengde fordeler for forbrukeren som liker å delta i sport. Joggeskoene kan brukes hver dag av idrettsutøvere til lek eller trening. Joggeskoen har hatt en spesiell posisjon i sportsverdenen som en trigger for praktisk mote for folket.