Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Damskor

Damskor simning

Hitta ett brett utbud av Damskor-produkter för simning. Upptäck de bästa erbjudandena på swiminn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Damskor

Märken i Damskor

Typer av aqua skor för kvinnor

Aqua skor

Aqua skor för kvinnor är en stil av sko som används särskilt när man går för vattensporter eller aktiviteter relaterade till vatten. Aqua skor är idealiska för komfort. Varumärkena som erbjuder vattenskor är Speedo , Arena , TYR , Turbo , Adidas , Head Swimming och Cressi .
Aqua skor för kvinnor är specialiserade skor tillverkade av material som är vattenvänliga, snabbtorkande och ger en bekväm passform för olika vattenaktiviteter. De är vanligtvis konstruerade av material som neopren, mesh eller en kombination av båda. Neopren är ett vanligt val på grund av dess vattenbeständighet, flexibilitet och isoleringsegenskaper.
Huvudsyftet med aqua skor är att skydda dina fötter från potentiella faror i och runt vatten. De utgör en barriär mot vassa föremål, stenar, snäckor eller annat skräp som kan finnas på marken eller under vattnet. Aqua skor hjälper också till att förhindra halkar och fall genom att erbjuda förbättrad grepp på våta ytor. Aqua skor har en lätt och flexibel design, vilket möjliggör enkel rörelse och säkerställer att dina fötter inte tyngs ner i vattnet. De har ofta ett slip on eller snörningssystem som ger en säker och justerbar passform. Sulan på aqua skor är vanligtvis gjord av gummi eller annat halkfritt material. Den är designad med mönster eller spår som förbättrar greppet och greppet på våta ytor, vilket minskar risken för halka. Vissa vattenskor kan också ha dräneringshål eller kanaler för att tillåta vatten att rinna ut, vilket förhindrar vatten från att samlas inuti och förbättrar komforten.

Träskor

Träskor kommer i distinkta stilar och de kan bäras under vattensporter eller för simning. Dessa träskor är utvecklade för att enkelt ta av och på samtidigt som de skyddar dina fötter från fuktproblem och irritation. Träskor för vatten är tillverkade av ett mycket slitstarkt material så att de kan tjäna länge.

Flip flops

Flip flops är en sorts skodon att bära vardagligt och även i aktiviteter relaterade till vatten. De är avslappnade skor att bära på strandområdet. Gummitofflor är ett lämpligt alternativ eftersom de är naturligt vattentäta, vilket gör dem till ett uppenbart val när du väljer vattenskor för kvinnor .
Flip flops är en typ av skor som kännetecknas av sin enkla och öppna design. De består av en platt sula med en Y formad rem som passerar mellan första och andra tårna och ansluter till sulans sidor. Flip flops är populära för sin avslappnade och lätta att bära natur, och erbjuder ett bekvämt och andningsbart alternativ för varmt väder eller avslappnade miljöer.
Sulan på flip flops är vanligtvis gjord av gummi, skum eller andra lätta material. Denna konstruktion ger flexibilitet och dämpning, vilket gör att foten kan röra sig fritt. Remmarna är ofta gjorda av samma material som sulan eller kan ha ytterligare utsmyckningar som tyg, läder eller plast.