up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Fox rage Pro Shad Natural Classic 280 Mm

Fox rage Pro Shad Natural Classic 280 Mm

Fox rage Pro Shad Natural Classic 280 Mm

plus
Fox rage

Fox Rage Pro Shad Natural Classic 280 Mm

Tuotekuvaus Fox rage Pro Shad Natural Classic 280 Mm

Pro Shadseillamme on ollut vakava vaikutus niiden esittelyn jälkeen useita vuosia sitten, ja olemme nyt iloisia voidessamme ilmoittaa uusista väreistämme sekä Natural- että Firetail -sarjoissa. Kun monien paikkojen selkeys kaikkialla Euroopassa paranee, saalistajien houkutteleminen on yhä vaikeampaa, ja tässä asiantuntemuksemme osoittautuu korvaamattomaksi! Uudet julkaisumme keskittyvät vahvasti realistisiin kuvioihin, joiden on vaikea houkutella saalistajia, jotka keskittyvät puhtaasti luonnolliseen saaliin. Niiden päivien aikana, jolloin kirkkaampi kuvio vaikuttaa, meillä on myös useita uusia värejä, jotka varmasti huomataan.


Ominaisuudet:

Perustettu, erittäin onnistunut viehe kaikkialla Euroopassa eri lajeille
Saatavana suurella värivalikoimalla, mukaan lukien monet luonnolliset kuviot
Kolme hännän värivaihtoehtoa lakkojen kannustamiseksi; Luonnollinen, punainen Firetail ja vihreä Firetail
Työskentele loistavasti Rage -korkkiruuvinpäiden ja pistimien kanssa
Nyt saatavana myös valmiiksi kiinnitettynä viidessä värissä ja kahdessa koossa


Tekniset tiedot:

Saatavana koot 14, 18, 23 ja 28 cm
28 cm palotiikeri


Oletko kiinnostunut Fox rage:n Pro Shad Natural Classic 280 Mm:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla waveinn:n valikoimassa, omassa merenkulku ja kalastus verkkokaupassasi. Meiltä waveinn:lta löydät suuren valikoiman Fox rage-merkkisiä merenkulku ja kalastus varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Fox rage Pro Shad Natural Classic 280 Mm vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt waveinn:n laajaan valikoimaan merenkulku ja kalastus varusteita.

Ominaisuudet Fox rage Pro Shad Natural Classic 280 Mm

Paino
1 - 10 g
Koko
206 - 350 mm
Väri
Keltainen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up