up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Miesten Kengät merenkulku ja kalastus

Miesten Kengät merenkulku ja kalastus

Löydä laaja valikoima tuotteita Miesten Kengät tuotteita henkilölle merenkulku ja kalastus. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa waveinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Miesten Kengät

n merkit Miesten Kengät

Kuinka valita oikeat kengät kalastukseen?

Vesikengät ja saappaat

Tämäntyyppiset jalkineet ovat erinomaisia valintoja kalastukseen, varsinkin tilanteissa, joissa olet kahlaamassa vedessä tai kosteissa olosuhteissa. Vesikengät ja saappaat on suunniteltu tarjoamaan pitoa, suojaamaan jalkojasi ja tarjoamaan mukavuutta vesiympäristössä. Vesikengät ovat kevyitä ja valmistettu nopeasti kuivuvista materiaaleista. Saappaat valmistetaan tyypillisesti paksusta, eristävästä materiaalista nimeltä neopreeni, joka pitää jalat lämpiminä kylmemmässä vedessä.

Tukokset

Ne ovat yleensä mukavia käyttää, varsinkin jos niissä on pehmustettu pohjallinen tai ergonominen muotoilu. Nämä puukengät antavat jalkojen hengittää ja voivat tarjota rento istuvuuden satunnaiseen kalastustoimintaan tai kun et tarvitse järeitä jalkineita. Jotkut niistä on valmistettu materiaaleista, kuten kumista tai synteettisistä materiaaleista, jotka ovat vedenkestäviä ja voivat kuivua suhteellisen nopeasti.

Sandaalit

Ne on valmistettu materiaaleista, kuten kumista tai synteettisestä vaahdosta, jotka ovat veden tai vedenpitäviä. Nämä varvastossut ovat kevyitä ja niissä on avoin muotoilu, joka antaa jalkojen hengittää, mikä tekee niistä mukavat käyttää kuumalla säällä tai kalastaessa lämpimässä ilmastossa. Voit ostaa niitä näiltä merkeiltä: Helly Hansen , Daiwa , Plastimo , Lalizas , Rapala , Talamex , Fox International ja Hart .

Sandaalit

Ne saivat usein alkunsa tehokkaaseen puhdistukseen ja kunnossapitoon. Jos ne likaantuvat tai mutaiset kalastusmatkasi aikana, voit yksinkertaisesti huuhdella ne pois vedellä tai pyyhkiä ne pois. Sandaalit voivat olla käyttötarkoituksensa suhteen monipuolisia. Voit käyttää niitä kalastaessasi veneestä, kahlaaessasi matalissa vesissä tai vaikka kävellessäsi maalla päästäksesi eri kalastuspaikkoihin.

Kengät

Ne on suunniteltu tarjoamaan parempi suoja. Näissä kalastuskengissä on yleensä vahvistetut varvassuojat, tukevat ulkopohjat ja kestävät materiaalit, jotka suojaavat jalkojasi mahdollisilta vaaroilta. Tämä suoja vähentää loukkaantumisriskiä ja varmistaa, että jalat pysyvät turvassa kalastuksen aikana. Monet kalastuskengät on valmistettu veden tai vedenpitävistä materiaaleista, jotka auttavat pitämään jalat kuivina ja mukavina.

Lenkkarit

Ne ovat monikäyttöisiä jalkineita, jotka sopivat erilaisiin ulkoiluun, mukaan lukien kalastukseen. Ne tarjoavat joustavuutta siirtymiseen maalla kalastuksesta, joen rannoilla kävelystä ja jopa kevyestä kahlaamisesta matalissa vesissä. Tennarit on yleensä suunniteltu pehmusteella ja tuella, jotta ne tarjoavat mukavuutta koko päivän käyttöön. Niissä on usein pehmustetut pohjalliset ja iskuja vaimentavat välipohjat, jotka voivat vähentää jalkojen väsymistä.

Kalastukseen sopivien kenkien valinnassa on otettava huomioon sellaiset tekijät kuin vedenkestävyys, pito, mukavuus, tuki ja erityinen kalastusympäristö. Tässä muutamia vinkkejä sopivien kalastuskengän valinnassa:
Vedenpitävyys ja nopeasti kuivuva : Valitse vettä hylkivistä materiaaleista valmistetut tai nopeasti kuivuvat kengät . Harkitse synteettisistä materiaaleista, kuten neopreenistä, verkkokankaasta tai nopeasti kuivuvasta kankaasta valmistettuja kenkiä , jotka mahdollistavat veden valumisen helposti ja pitävät jalat kuivina ja mukavina.
Pito : Etsi kenkiä , joilla on erinomainen pito estämään liukastumista märillä pinnoilla, varsinkin jos kalastat veneistä, kivistä tai liukkaasta maastosta. Kengät , joissa on liukumattomat kumipohjat tai erityiset pitokuviot, ovat ihanteellisia vakauden ylläpitämiseen.
Tuki ja mukavuus : Valitse kalastuskengät , jotka tarjoavat riittävän tuen ja pehmusteen, jotta jalat pysyvät mukavana pitkien kalastustuntien aikana. Harkitse tyylejä, joissa on pehmustetut kaulukset ja kielekkeet hankauksen tai epämukavuuden estämiseksi.
Suojaus : Harkitse varpaita suojaavia kenkiä, varsinkin jos navigoit kivisillä alueilla tai alueilla, joilla on mahdollisia vaaroja. Joissakin kalastuskengissä on vahvistetut varvassuojat, jotka suojaavat tunkeutumiselta tai iskuilta.
Hengittävyys: Kengät , joissa on hengittävä verkko tai tuuletusaukot, mahdollistavat ilmankierron, estävät kosteuden kertymisen ja pitävät jalat viileinä. Tämä ominaisuus on hyödyllinen lämpimällä säällä tai kalastaessa kuumassa ilmastossa.
Tyyli ja kiinnitys : Harkitse kalastustarpeihisi parhaiten sopivat kengät . Joitakin suosittuja vaihtoehtoja ovat liukuvat vesikengät, umpinaiset sandaalit tai kevyet vaelluskengät. Valitse suljintyyny – kuten nauhat, olkaimet tai benjinauhat – joka tarjoaa turvallisen ja säädettävän istuvuuden.
Erityinen kalastusympäristö : Räätälöi kenkävalintasi kalastuksen tyypin mukaan. Rantakalastukseen voivat riittää vesikengät tai sandaalit , kun taas veneestä kalastavat kalastajat voivat suosia kenkiä, joissa on parempi nilkkatuki ja vakaus.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje