Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Lasten vaatteet

Lasten vaatteet merenkulku ja kalastus

Löydä laaja valikoima tuotteita Lasten vaatteet tuotteita henkilölle merenkulku ja kalastus. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa waveinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Lasten vaatteet

n merkit Lasten vaatteet

Kuinka valita lasten kalastusvaatteet?

Hatut ja lippalakit

Mitä tulee lasten hattuihin ja lippikseihin, saatavilla on useita vaihtoehtoja suojata niitä auringolta ja pitää ne mukavana. Kalastushatut ja lippalakit on suunniteltu erityisesti kalastuksen ystäville. Etsi hattuja ja hattuja, jotka tarjoavat UPF suojan.

Takit ja villapaidat

Takit ja collegepaidat suojaavat tuulelta, sateelta ja kylmiltä lämpötiloilta, pitävät lapset mukavana ja antavat heidän nauttia kalastuskokemuksestaan. Joissakin kalastustakeissa ja collegepaidoissa on sisäänrakennetut aurinkosuojaominaisuudet, kuten UPF luokitukset, jotka suojaavat lapsia haitallisilta UV säteiltä.

Housut

Housut suojaavat erilaisia elementtejä kalastuksen aikana, kuten auringolle altistumista, purevia hyönteisiä ja piikistä kasvillisuutta. Housut voivat auttaa suojaamaan ihoa haitallisilta UV säteiltä ja vähentämään auringonpolttaman riskiä. Lisäksi ne voivat toimia esteenä hyttysten pistoilta ja muilta hyönteisiin liittyviltä vaivoilta.

Rash guard t paidat

Ihottumansuojat toimivat esteenä lapsen ihon ja näiden elementtien välillä vähentäen viiltojen, naarmujen ja ärsytysten mahdollisuutta kalastustoiminnan aikana. Ihosuojat on yleensä valmistettu kevyistä, hengittävistä ja nopeasti kuivuvista materiaaleista, kuten nylonista tai polyesterisekoitteesta.

Aurinkolasit

Erikoisvärisiä linssiä, kuten meripihkaa tai kuparia, varustetut aurinkolasit voivat parantaa näkyvyyttä lisäämällä kontrastia ja parantamalla syvyyden havaitsemista. Aurinkolasit suojaavat silmiä lentäviltä koukuilta, vieheiltä tai muilta kalastusvälineiltä, jotka voivat vahingossa osua kasvoihin heitettäessä tai rullattaessa kalaa.

Uimapuvut

Lapsille suunnitelluissa uimahousuissa on usein turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia. Ne on tyypillisesti valmistettu materiaaleista, jotka tarjoavat kelluvuutta ja eristystä auttaen lapsia pysymään pinnalla ja ylläpitämään kehon lämpötilaa vedessä. Erityisesti lapsille räätälöidyt uima asut takaavat mukavuuden vesiurheilun aikana.

T paidat ja paidat

T paidat ja paidat on yleensä suunniteltu kevyistä, hengittävistä ja nopeasti kuivuvista materiaaleista, jotka tarjoavat mukavuutta ja suojaa ulkoiluun. Ne suojaavat lapsia haitallisilta UV säteiltä, mikä vähentää auringonpolttaman riskiä. T paidoissa ja paidoissa on usein vesiaiheisia kuvioita, meren elämää tai suojeluviestejä.

Lisää lastenvaatteista
Lisätietoja lastenvaatteista, mukaan lukien kasvonaamiot, puvut, neopreeniset märkäpuvut, käsineet ja alusvaatteet. Voit ostaa näitä kasvonaamioita, pukuja, neopreenistä märkäpukuja, käsineitä ja alusvaatteita näiltä merkeiltä: Helly Hansen , Lalizas , Brandit , Zhik , JLC , Mivardi ja Salty Crew .
Lasten kalastusvaatteiden valinnassa on otettava huomioon heidän kalastuskokemuksensa mukavuus, suoja ja käytännöllisyys. Tässä on joitain tekijöitä, jotka on otettava huomioon valittaessa lasten kalastusvaatteita :

Mukavat vaatteet:
Valitse kevyet, hengittävät vaatteet, jotka on valmistettu materiaaleista, kuten puuvillasta tai kosteutta siirtävistä synteettisistä kankaista. Nämä materiaalit auttavat pitämään lapset mukavana, etenkin lämpimällä säällä tai fyysisen toiminnan aikana.
Valitse vaatteet, jotka mahdollistavat helpon liikkumisen ja joustavuuden, jolloin lapset voivat heittää, kelata ja liikkua mukavasti kalastuksen aikana.

Aurinkosuoja:
Etsi vaatteita, jotka tarjoavat aurinkosuojaa ja suojaavat lapsia haitallisilta UV säteiltä. Harkitse vaatteita, joilla on UPF Ultraviolet Protection Factor luokitukset lisäsuojaaksesi aurinkoa.
Pitkähihaiset paidat ja housut voivat peittää paremmin, kun taas leveälieriset hatut tai lippalakit niskaläpäillä voivat suojata kasvoja, kaulaa ja korvia auringolta.

Sääsuojaus:
Harkitse säänmukaisia vaatteita erilaisiin kalastusolosuhteisiin. Vedenpitävät tai vedenpitävät takit tai sadetakit voivat olla hyödyllisiä märällä tai sateisella säällä. Kerrosvaihtoehdot mahdollistavat säädöt muuttuvissa sääolosuhteissa.

Toimivuus ja kestävyys:
Valitse kalastusasut , joissa on toiminnallisia ominaisuuksia, kuten taskuja pienten esineiden, kuten koukkujen, syöttien tai pienten tarvikelaatikoiden, säilyttämiseen.
Etsi kestäviä vaatteita, jotka kestävät ulkoilua ja mahdollista kulumista.
Näkyvyys ja turvallisuus:
Kirkkaanväriset vaatteet tai vaatteet, joissa on heijastavia elementtejä, voivat parantaa näkyvyyttä, varsinkin jos lapset kalastavat veden lähellä tai alueilla, joissa valaistus on heikko.
Harkitse vaatteita, joissa on heijastavia merkkejä tai korostuksia näkyvyyden ja turvallisuuden parantamiseksi.