up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Mag-Lite Mini Maglite LED 2

plus
Mag-Lite

Mag-Lite Mini Maglite LED 2

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Mag-Lite Mini Maglite LED 2

Perillinen alkuperäisen Mini Maglite 2AAA taskulamppu käynnistettiin 25 vuotta sitten, tämä uusin perheenjäsen tarjoaa samat klassisesta tyylistä ja koko ja sama yksinkertainen toimenpide ï ¿½ vain kierrä pään käynnistä se, sammuta se ja keskittyä palkki.


Mutta kiitos uusimman sukupolven led-paketti, se tuottaa säteen, jonka intensiteetti on suorastaan ​​hämmästyttävä ï ¿½ Pocket-clippable taskulamppu thatI ¿½ s ei paljon suurempi kuin penlight.Tekniset tiedot:


- Pituus: 5 "


- Paino paristojen kanssa: 1,73 oz. (49,04 g)


- Runko halkaisija: 1/2 "(12.70 mm)


- Head Halkaisija: 3/4 "(19 mm)


Mitä mieltä olet Mag-Lite Mini Maglite LED 2:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet merenkulku ja kalastusverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Mag-Lite:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Elektroniikkatuotteille.

Ominaisuudet Mag-Lite Mini Maglite LED 2

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Lyhty

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Optimaalinen

-

Loistava tuote edulliseen hintaan

1000 nuotin tuote !!

-

Minulla ei ole kokemusta taskulampuista, mutta tarvitsin jotain erittäin hyvää, tarkan ja edullisen hinnan, joten tulin tutkimukseen tälle yritykselle !!! Olen tyytyväinen, poikani rakasti lahjaa, saapui ajoissa, hän pystyi ole milloin tahansa seuraamassa pakettiani, toimituspäivänä minulle ilmoitettiin sähköpostitse, toimitusaika !!! Ostan ehdottomasti uudelleen tällä verkkosivustolla ja suosittelen, että kokemukseni oli 1000 muistiinpanoa !!! Brasilia DF

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up