Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Quick Italy

Over Quick Italy
Quick Italy, een onderscheidende naam in de maritieme industrie, staat al meer dan drie decennia synoniem voor uitmuntendheid, innovatie en betrouwbaarheid. Het bedrijf is opgericht in het pittoreske kuststadje Italië en werd opgericht op basis van passie voor de zee en een toewijding aan het leveren van hoogwaardige maritieme apparatuur. Vandaag de dag staat Quick Italy als een wereldwijde leider in de productie van bootapparatuur, ankerlieren, windlasses, afstandsbedieningen voor windlasses en waterverwarmers, waardoor de veiligheid en het comfort van maritieme mensen wereldwijd gewaarborgd wordt.
Quick Italys rijke geschiedenis, toewijding aan kwaliteit en innovatieve geest hebben het een vertrouwde naam gemaakt in de maritieme industrie. Hun bootapparatuur, ankerlieren, windlasses, afstandsbedieningen voor windlasses en waterverwarmers zijn ontworpen om het botenervaring te verbeteren, waardoor wereldwijd veiligheid, betrouwbaarheid en comfort wordt geboden aan zeevarenden. Of je nu kalme kustwateren verkent of op avontuur gaat, Quick Italy is je partner in het verhogen van maritieme excellentie.

Maritieme excellentie verhogen

Quick Italy bootapparatuur is een getuigenis van het onwrikbare toewijding van het merk aan het verbeteren van het botenervaring. Met precisie vervaardigd en met de modernste technologie, hun bootapparatuur omvat een breed scala aan producten, van elektrische accessoires tot bedieningspanelen, waardoor elk aspect van uw vaartuig probleemloos werkt. Quick Italy ankerlieren zijn ontworpen om betrouwbare ankeroplossingen te bieden. Met een focus op duurzaamheid en prestaties zijn deze lieren in staat om uw schip moeiteloos te beveiligen, zelfs in slechte omstandigheden. Quick Italy ankerlieren zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van verschillende bootmaten en -types te voldoen, waardoor boten vaarders rust in hun hoofd bieden terwijl ze voor anker liggen.
De Quick Italy windlass is een verpersoonlijking van de toewijding van het merk aan innovatie. Deze efficiënte en robuuste windlasses zijn ontworpen om de veeleisende taken van het op- en neerhalen van ankers gemakkelijk te verrichten. Quick Italy windlasses zijn uitgerust met geavanceerde functies en materialen, waardoor een optimale prestatie en levensduur wordt gegarandeerd. Ze zijn essentiële gereedschappen voor het ankeren en vastmaken, waardoor de veiligheid en het gemak aan boord worden verbeterd. Quick Italy windlass afstandsbediening voegt een laag van gemak toe aan je maritieme avonturen. Met een gebruiksvriendelijke interface en een betrouwbare draadloze verbinding kunt u uw windlass vanaf afstand bedienen.
Quick Italy waterverwarmers voorzien in de comfortbehoeften van zeevarenden. Deze waterverwarmers zijn gebouwd met een focus op energie-efficiëntie en snelle verwarming, waardoor je toegang hebt tot heet water wanneer je dat nodig hebt. Quick Italys toewijding aan kwaliteit en veiligheid zorgt ervoor dat hun waterverwarmers een waardevolle aanvulling zijn op elke boot, waardoor je thuiscomfort op zee krijgt.