up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Raymarine Wind Transducer PCB

Raymarine Wind Transducer PCB

plus
Raymarine

Raymarine Wind Transducer PCB

Tuotekuvaus Raymarine Wind Transducer PCB

PCB voimansiirto tuulianturia. Yhteensopiva sarja i40, i60, i70, ST70 ja ST60 + + Raymarine.

Tutustu nyt merenkulku ja kalastus valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Raymarine-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. waveinn:sta, omasta merenkulku ja kalastus verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Raymarine tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Raymarine Wind Transducer PCB. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Raymarine Wind Transducer PCB

Väri
Vihreä
Asennus
Rungon läpi

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Raymarine Wind Transducer PCB

Kiva saada se

-

Ei ensimmäinen ostokseni Raymarine Wind Instruments PCB:stä. Kiva ostaa. Muuten päätyisi ostamaan täysin uusi tuuliviirivarsikokoonpano. Pakollinen varavara, jota voi kuljettaa mukana.

Raymarine Wind Transducer PCB

Hyvä ostos

-

Kaikki oli täydellistä vanhan kanssa, se merkitsi minulle vain suunnat 0-60°, oli tarkoitus laittaa uusi levy ja 360

Raymarine Wind Transducer PCB

Raymarine wind txx -piirilevy

-

Hienoa pystyä korvaamaan piirilevy. Alkuperäinen epäonnistui ja korvauskustannukset ovat kohtuuttomia. Järjestelmässä ei ollut mitään muuta vikaa, se oli nopea ja helppo korjaus. Kierrä yksinkertaisesti yksikön yläosa auki. Irrota vanha levy ja kytke uusi yksikkö Waveinnista. Takaisin ylös ja kaikki toimivat täydellisesti

Raymarine Wind Transducer PCB

Hyvä on.

-

Vakava yritys ja tilaukseni mukainen, suosittelen. Vade André

Raymarine Wind Transducer PCB

Raymarine tuulenmuunnin

-

Rakastan ehdottomasti sitä, että minun ei tarvitse ostaa kokonaan uutta soitinta! Aina edulliset hinnat ja kohtuulliset kansainväliset toimitusajat.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up