up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Airmar HST DFSBL

Airmar HST DFSBL

Airmar HST DFSBL

plus
Airmar

Airmar HST DFSBL

Produktbeskrivelse Airmar HST DFSBL

Plast, Transommontert, 50 kHz / 200 kHz Bredbåndstransduser

50 kHz med 29 ° strålebredde

200 kHz med 12 ° strålebredde

Opptil 900 m (3000 ft) rekkevidde ved 50 kHz

1 internt bredbånds keramikk

Transom montert med plasthus

Passer for skrog

Ideell for utenbordsmotorer og I / O-fartøy på opptil 8 m

Anbefales for bruk med SonarHub sounder-modulen, Lowrance Elite / Mark HDI fiskefiskere og Lowrance HDS multifunksjonsdisplayer


Ikke vent lenger og kjøp Airmar HST DFSBL med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til waveinn kan du finne andre Givere produkter i kategorien Elektronikk som kan supplere din bestilling. Kjøp Airmar HST DFSBL og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Givere tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner Airmar HST DFSBL

Farge
Svart
Installasjon
Akterspeil

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up