up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Mitchell Roterende Stang Epic MX1 Tele

Mitchell Roterende Stang Epic MX1 Tele

plus
Mitchell

Mitchell Roterende Stang Epic MX1 Tele

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Mitchell Roterende Stang Epic MX1 Tele

Spesifikasjoner:

- Beskrivelse: Epic Mx1 T-180 1/8 L Spinning
- Stanglengde: 1,80 M
- Støpevekt: 1-8 G
- Transportlengde: 0,40 M
- Rod Blank: Hgm Carbon
- Håndtaksmateriale: Eva
- Stanghandling: Moderat-Rask
- Håndtakstype: Delt grep
- Strøm: Lys
- Antall guider: 7
- Vekt: 98 GMitchell Roterende Stang Epic MX1 Tele er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett nautisk sport og fiske butikken kan du finne Mitchell Roterende Stang Epic MX1 Tele relaterte produkter. Vårt utvalg av Spinning produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Spesifikasjoner Mitchell Roterende Stang Epic MX1 Tele

Farge
Hvit

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Mitchell Roterende Stang Epic MX1 Tele

Mitchell epic mx1 tele (2,1m)

-

Denne stangen er designet for lett sluk og ørretfiske. Stangen har en moderat rask handling, slik at jeg kan kaste svært lette sluk. Jeg liker denne stangen på grunn av dens superkompakte transportlengde, så jeg kan ta den med på ferie eller legge den i sekken.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up