up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Fox rage Mjuk Lockelse Mega Craw 160 Mm 10 Enheter

plus
Fox rage

Fox Rage Mjuk Lockelse Mega Craw 160 Mm 10 Enheter

Produktbeskrivning Fox rage Mjuk Lockelse Mega Craw 160 Mm 10 Enheter

Fox Rages Mega Craw är designad för att få rovdjur på humör med sin oemotståndliga twin tail action. Oavsett om det fiskas snabbt ovanför ogräset eller arbetas extra långsamt mycket djupare ner, är detta ett lockbete som rovdjur kommer att ha svårt att motstå.


Funktioner:

Stort bete, perfekt för gädda och gös
Mycket attraktiv twin tail action vid simning
Flera riggalternativ, med dubbla ogräsfria krokhål ingår
Perfekt för casting och trolling
Finns i sex mycket attraktiva Ultra UV-färgalternativ: grön pumpa, citrontiger, rosa godis, naturlig krabba, pärla och peppar och rött huvud


Specifikationer:

Finns i tre storlekar: 20, 16 och 13 cmFox rage Mjuk Lockelse Mega Craw 160 Mm 10 Enheter är perfekt för att komplettera din vattensport och fiskeutrustning. I vår onlinebutik waveinn, kan du ta del av många olika förmåner och om du beställer nu på waveinn, får du din order levererad hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du i vår online vattensport och fiskebutik hitta andra vattensport och fiskeprodukter som kompletterar Fox rage Mjuk Lockelse Mega Craw 160 Mm 10 Enheter.

Funktioner Fox rage Mjuk Lockelse Mega Craw 160 Mm 10 Enheter

Storlek
151 - 205 mm
Färg
Vit

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up