up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Strike king Jig Head Tour Grade Football

Strike king Jig Head Tour Grade Football

plus
Strike king

Strike King Jig Head Tour Grade Football

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Strike king Jig Head Tour Grade Football

Strike King® Tour Grade Football Jig Head har ett fotbollsformat huvud, en speciell hulling som hjälper beten att stå upp utan behov av speciellt lim, en 60 graders Gamakatsu®-krok med platt öga för bättre krokuppsättningar och pulverlackerade färgscheman. Jättefin i omslaget. Designad för shakey-fiske men också bra för vanliga jigghuvudmetoder.


Funktioner:

Fotbollsformat huvud
Speciell hulling
60 graders Gamakatsu®-krok med platt öga
Pulverlackerade färgscheman
3 pack


waveinn, visar vi alla Strike king Jig Head Tour Grade Footballegenskaper. I vår vattensport och fiske butik kan du hitta olika storlekar på Strike king Jig Head Tour Grade Football. Säker betalning och garanterad frakt! Upptäck dessutom fler liknande produkter av Strike king Jig Head Tour Grade Football och ta del av våra andra erbjudanden på vattensport och fiskeutrustning.

Funktioner Strike king Jig Head Tour Grade Football

Färg
Silver

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up