Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Basil

Om Basil
Basil er en anerkendt mærke, der har været en trofast ledsager for cyklister i over fire årtier. Grundlagt i 1976 i Holland, Basil startede med et enkelt endnu kraftfuld vision: at gøre cykling til en mere behagelig og tilgængelig oplevelse. Gennem årene er mærket udmærket i design og produktion af en bred vifte af cykel tilbehør, der kombinerer funktionalitet, stil og bæredygtighed. Basils engagement i kvalitet og innovation har tjent det en global anerkendelse blandt cyklister i alle typer.
Basil er et mærke med en rig historie og et stærkt engagement i at forbedre cykeloplevelsen. Fra cykeljakker og regnjakker til rygsække, pannier, bærere og batterier til elcykler, Basils produkter er designet til at opfylde behovene hos cyklister over hele verden. Med fokus på kvalitet, funktionalitet og stil Basil forbliver en værdsat ledsager for cyklister, der hjælper dem med at nyde deres ture til fulde.

Basil er Perfect Your Cycling Companion

Basil cykeljakker er designet til at holde ryttere komfortable i forskellige vejrforhold. Uanset om du cykler en kølig morgen eller står over for uventet regn, Basil cykeljakker sikrer beskyttelse og isolerende. Med funktioner som åndbar materiale og reflekterende elementer forbedrer disse jakker sikkerhed og ydeevne på vejen. Når vejret tager en uventet drejning, Basil regnjakker har dig dækket. Disse jakker er vandtætte, vindtætte og designet til at holde dig tør under regnfulde ture. De er kompakte og lette at bære, hvilket gør dem til et uundværligt supplement til alle cyklisters udstyr til uforudsigeligt vejr.
Basil tilbyder et udvalg af cykelspecifikke rygsække, der tilpasser sig pendlere, turister og bycyklister. Disse rygsække er designet med cyklistvenlige funktioner, såsom polstrede bærbarcomputerrum, kompatibilitet med hydreringsblære og reflekterende detaljer for synlighed. Basil rygsække kombinerer praktik og stil, hvilket gør dem ideelle til både arbejdscommutes og weekendeventyr. Panniers er essentielle for cyklister, der har brug for ekstra opbevaringskapacitet. Basil panniers er berømte for deres holdbarhed og lethed i brug. De kan let fastgøres til din cykels bøjle og er tilgængelige i forskellige størrelser for at imødekomme dine behov.
Basil carriers er alsidige tilbehør, der giver ekstra lastrum til din cykel. Uanset om du transporterer sportsudstyr, indkøbsposer eller andre bulky elementer, Basil-bærere tilbyder en pålidelig løsning. Med stigningen af ​​elcykler (e-bikes) har Basil tilpasset sig den skiftende cykellandskab. De tilbyder et udvalg af Basil batterier til elcykler. Disse højtydende batterier giver den nødvendige strøm til længere ture, sikrer, at din elcykel forbliver pålidelig og klar til dine cykeleventyr.