up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Basil

Basil

Allt ( Basil )

Märkesinformation för Basil

Basil är ett välrenommerat varumärke som har varit en pålitlig följeslagare för cyklister i över fyra decennier. Grundat 1976 i Nederländerna startade Basil med en enkel men kraftfull vision: att göra cykling till en mer tillgänglig och njutbar upplevelse. Genom åren har märket skickligt designat och producerat en bred mängd cykeltillbehör som kombinerar funktion, stil och hållbarhet. Basils engagemang för kvalitet och innovation har vunnit det en global ryktbarhet bland cyklister av alla typer.

Basil är ett märke med en rik historia och ett starkt engagemang för att förbättra cykelupplevelsen. Från cykeljackor och regnjackor till ryggsäckar, panniers, bärväskor och batterier för elcyklar Basils produkter är designade för att möta cyklisters behov över hela världen. Med ett fokus på kvalitet, funktion och stil fortsätter Basil att vara en värdefull följeslagare för cyklister, som hjälper dem att njuta av sina turer till fullo.

Basil är perfekt din cykelföljeslagare.

Basil cykeljackor är designade för att hålla cyklister bekväma i olika väderförhållanden. Oavsett om du cyklar en kylig morgon eller står inför oväntat regn, Basils cykeljackor ger skydd och isolering. Med funktioner som andningsbara material och reflekterande element förbättrar dessa jackor säkerheten och prestandan på vägen. När vädret tar en oväntad vändning har Basil regnjackor dig täckt. Dessa jackor är vattentäta, vindtäta och designade för att hålla dig torr under regniga turer. De är kompakta och lätta att bära, vilket gör dem till ett nödvändigt tillbehör för alla cyklisters utrustning för oväntade väderförhållanden.
Basil erbjuder en rad cykelspecifika ryggsäckar som passar för pendlare, turister och stadscyklister. Dessa ryggsäckar är designade med cyklistvänliga funktioner som vadderade laptopfack, kompatibilitet med vätskeblåsar och reflekterande detaljer för synlighet. Basil ryggsäckar kombinerar praktiskhet med stil, vilket gör dem idealiska för både arbetspendlar och helgturer. Panniers är nödvändiga för cyklister som behöver extra kapacitet för förvaring. Basil panniers är kända för sin hållbarhet och lättanvändning. De fästs enkelt på cykelns rack och finns i olika storlekar för att passa dina behov.
Basil bärväskor är mångsidiga tillbehör som ger extra lastutrymme till din cykel. Oavsett om du transporterar sportutrustning, shoppingväskor eller andra klumpiga föremål, Basils bärväskor erbjuder en pålitlig lösning. Med uppkomsten av elcyklar (e-bikes) har Basil anpassat sig till den föränderliga cykelscenen. De erbjuder en rad Basil batterier för elcyklar. Dessa högpresterande batterier ger den nödvändiga kraften för längre turer, vilket säkerställer att din elcykel stannar pålitlig och redo för dina cykeläventyr.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga