up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Basil

Basil

Allt ( Basil )

Om Basil

Basil er et anerkjent merke som har vært en pålitelig følgesvenn for syklister i over fire tiår. Grunnlagt i 1976 i Nederland, hadde Basil en enkel men kraftig visjon: å gjøre sykling til en mer nyttig og tilgjengelig opplevelse. I løpet av årene har merket gjort det godt med å designe og produsere et bredt spekter av sykkelutstyr som kombinerer funksjonalitet, stil og bærekraft. Basils forpliktelse til kvalitet og innovasjon har gitt det et globalt rykte blant syklister av alle typer.

Basil er et merke med en rik historie og en sterk forpliktelse til å forbedre sykkelopplevelsen. Fra sykkeljakker og regnjakker til sekker, sykkelvogner, transportører og batterier for elsykler, er Basils produkter utformet for å dekke behovene til syklister over hele verden. Med fokus på kvalitet, funksjonalitet og stil fortsetter Basil å være en verdsatt følgesvenn for syklister, som hjelper dem å nyte turene sine til det fulle.

Basil er perfekt for din sykkelkompanjong

Basils sykkeljakker er utformet for å holde syklister komfortable i ulike værforhold. Enten du sykler en kjølig morgen eller står overfor uventet regn, gir Basils sykkeljakker beskyttelse og isolasjon. Med funksjoner som pustende materialer og reflekterende elementer, forbedrer disse jakkene sikkerhet og ytelse på veien. Når været tar en uventet vending, har Basils regnjakker deg dekket. Disse jakkene er vanntette, vindtette og designet for å holde deg tørr under regnfulle turer. De er kompakte og enkle å bære, noe som gjør dem til et nødvendig tillegg til all syklisters utstyr for uforutsigbart vær.
Basil tilbyr et bredt utvalg av sekker spesielt beregnet for pendlere, turister og bysyklister. Disse sekkene er utformet med syklistvennlige funksjoner, som polstrede laptop-kompartimenter, kompatibilitet med hydreringsblære og reflekterende detaljer for synlighet. Basils sekker kombinerer praktiskhet med stil, noe som gjør dem ideelle for både jobbreiser og helgeturer. Sykkelvogner er nødvendig for syklister som trenger ekstra lagringskapasitet. Basils sykkelvogner er kjent for sin holdbarhet og brukervennlighet. De festes enkelt til sykkelstativ og er tilgjengelige i ulike størrelser for å imøtekomme dine behov.
Basils transportører er allsidige tilbehør som gir ekstra lastekapasitet til sykkelen. Enten du transporterer sportsutstyr, handleposer eller andre bulkede gjenstander, gir Basils transportører en pålitelig løsning. Med veksten av elsykler (e-sykler), har Basil tilpasset seg den utviklende sykkellandskapet. De tilbyr et utvalg av Basil batterier for e-sykler. Disse høyytelsesbatteriene gir nødvendig kraft for lengre turer, og sikrer at e-sykkelen forblir pålitelig og klar for dine sykkelturer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk