up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Fitbit

Fitbit

Afdelinger

Alle ( Fitbit )

Om Fitbit

Fitbit, tilgængelig hos Bikeinn, er en førende mærkevare inden for fitness og helbredsovervågning. Established i 2007 har Fitbit været på en mission for at give individet mulighed for at leve sundere, mere aktive liv ved at give innovative wearable teknologi. Med stærk fokus på overvågning af aktivitet, overvågning af helbredsmetrikker og fremme af velvære, har Fitbit bliver et velkendt navn i fitness-branchen.

Fitbit hos Bikeinn er din destination for moderne fitness og helbredsovervågnings teknologi. Med en historie, der går tilbage til 2007, har Fitbit konstant udviklet sig for at imødekomme behovene hos aktive individer. Uanset om du leder efter en smartwatch, cykelur, smart bånd, smart skala, Fitbit Sense 2 eller Fitbit Versa 4, er Fitbit´s produkter designet til at hjælpe dig med at opnå dine fitness- og helbredsmål, mens de glider ind i din daglige liv.

Fitbit er din ultimative fitnessfølgesvend

Fitbit smartwatches er designet til at fusionere glat ind i din aktive livsstil. De tilbyder et bredt udvalg af funktioner, herunder hjertefrekvens overvågning, GPS tracking, søvn analyse og smartphone kompatibilitet. Fitbit´s smartwatches handler ikke kun om at spore dine træninger; de er alsidige ledsagere til det daglige liv. Disse ure sporer afstand, hastighed og højdemetrik og tilbyder endda rute kortlægning. Fitbit cykelure er bygget til at modstå udendørs forhold og give værdifuld feedback til både casual og seriøse ryttere.
Fitbit cykelsmart bånd er perfekte til dem, der foretrækker et letvægts og minimalistisk design. Disse bånd tilbyder essentielle fitness tracking funktioner som skridttælling, hjertefrekvens overvågning og kalorie tracking. De er behagelige at bære under træning og hele dagen. Fitbit smart skalaer giver et omfattende overblik over din krops sammensætning for at supplere din fitness rejse. Disse skalaer måler vægt, kropsfedtprocent, BMI og meget mere. Data synkroniseres med Fitbit-appen, så du kan spore dine fremskridt og træffe informerede beslutninger om dit helbred.
The Fitbit Sense 2 er et flagskibs smartwatch, der tager helbreds overvågning til det næste level. Det inkluderer avancerede funktioner som ECG-overvågning, hudtemperaturovervågning og værktøjer til håndtering af stress. Med en lang batterilevetid og et bredt udvalg af kompatible apps, er Fitbit Sense 2 et alsidigt smartwatch egnet til forskellige aktiviteter, herunder cykling. Det tilbyder GPS-tracking, hjertefrekvens overvågning, søvnanalyse og adgang til Fitbit´s app-økosystem. Med tilpasselige urskiver og bånd, lader Versa 4 dig udtrykke din stil, mens du forbliver forbundet og fit.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk