up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Fitbit

Fitbit

Alles ( Fitbit )

Over Fitbit

Fitbit, verkrijgbaar bij Bikeinn, is een toonaangevend merk in het domein van fitness en gezondheidstrackers. Fitbit is sinds 2007 actief met het doel om mensen te helpen een gezonder en actiever leven te leiden door middel van innovatieve draagbare technologie. Met een sterke focus op het volgen van activiteit, het monitoren van gezondheidsmetingen en het bevorderen van welzijn, is Fitbit uitgegroeid tot een vertrouwd naam in de fitnessindustrie.
Fitbit bij Bikeinn is uw bestemming voor cutting-edge fitness- en gezondheidstracking technologie. Met een geschiedenis die teruggaat tot 2007, heeft Fitbit zich voortdurend ontwikkeld om aan de behoeften van actieve individuen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een smartwatch, een fietscomputer, een smart band, een slimme weegschaal, Fitbit Sense 2 of Fitbit Versa 4, de producten van Fitbit zijn ontworpen om u te helpen uw fitness- en gezondheidsdoelen te bereiken en tegelijkertijd naadloos in te passen in uw dagelijks leven.

Fitbit is je ultieme fitnessmaatje

Fitbit-smartwatches zijn ontworpen om naadloos in te passen in uw actieve levensstijl. Ze bieden een breed scala aan functies, waaronder hartslagmonitoring, GPS-tracking, slaanalyse en smartphoneconnectiviteit. Fitbit-smartwatches gaan niet alleen om het volgen van uw workouts; het zijn veelzijdige metgezellen voor het dagelijks leven. Deze horloges volgen afstand, snelheid en hoogtemetingen en bieden zelfs routebepaling. Fitbit cycling watches zijn gemaakt om buitenomstandigheden te weerstaan ​​en waardevolle feedback te bieden voor zowel informele als serieuze rijders. Fitbit cycling smart bands zijn perfect voor degenen die een lichtgewicht en minimalistisch ontwerp prefereren. Deze banden bieden essentiële fitness tracking functies zoals stappentelling, hartslagmonitoring en calorieëntracking. Ze zijn comfortabel om te dragen tijdens workouts en gedurende de dag. Fitbit smart scales bieden een uitgebreid overzicht van uw lichaamscompositie om uw fitnessreis aan te vullen. Deze schaal meet gewicht, vetpercentage, BMI en meer. Gegevens worden gesynchroniseerd met de Fitbit-app, waardoor u uw voortgang kunt volgen en geïnformeerde beslissingen kunt nemen over uw gezondheid.
De Fitbit Sense 2 is een vlaggenschip smartwatch die gezondheidstracking naar het volgende niveau tilt. Het omvat geavanceerde functies zoals ECG-monitoring, huidtemperatuurtracking en stressmanagementtools. Met een lange batterijduur en een breed scala aan compatibele apps is de Fitbit Versa 4 een veelzijdige smartwatch geschikt voor verschillende activiteiten, waaronder fietsen. Het biedt GPS-tracking, hartslagmonitoring, slaanalyse en toegang tot de app-ecosysteem van Fitbit. Met aanpasbare horlogegezichten en banden, laat de Versa 4 u uw stijl uitdrukken terwijl u verbonden en fit blijft.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden