up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Fitbit

Fitbit

Osastot

Palautuminen ja Hoito

KAIKKI ( Fitbit )

Noin Fitbit

Fitbit, saatavilla Bikeinnistä, on johtava brändi liikuntaa ja terveyden seurantaan tarkoitettujen laitteiden saralla. Vuodesta 2007 lähtien Fitbitillä on ollut tehtävänä antaa yksilöille mahdollisuus elää terveellisempiä ja aktiivisempia elämäntapoja tarjoamalla innovatiivisia kannettavia teknologioita. Erityisen keskittyen harjoitusten seurantaan, terveystietojen seurantaan ja hyvinvoinnin edistämiseen, Fitbit on tullut luotetuksi nimeksi fitness-alalla.
Fitbit Bikeinnissä on paikkasi, jos tarvitset uusinta fitness- ja terveyden seuranta-teknologiaa. Vuodesta 2007 lähtien Fitbitillä on jatkuvasti kehitetty tarjoamaan aktiivisten yksilöiden tarpeita. Riippumatta siitä, etsitkö älykelloa, pyöräilykelloa, älyranneketta, älyvaakaa, Fitbit Sense 2 -laitteita tai Fitbit Versa 4 -laitteita, Fitbitin tuotteet on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan liikunta- ja terveysaiheiset tavoitteesi helposti yhdistäen ne osaksi päivittäistä elämääsi.

Fitbit on sinun ikimuistoinen liikuntakaverisi

Fitbit älykellot on suunniteltu helposti integroitumaan aktiiviseen elämäntyyliisi. Ne tarjoavat laajan valikoiman ominaisuuksia, mukaan lukien sykemittaukset, GPS-seuranta, unen analysointi ja älypuhelimen yhdistettävyys. Fitbitin älykellot eivät ole vain harjoitusten seurantaa; ne ovat monipuolisia kumppaneita arkipäivän elämään. Nämä kellot seuraavat etäisyyttä, nopeutta ja korkeusmetriikkaa ja tarjoavat jopa reitin luonnostelun. Fitbit pyöräilykellot on rakennettu kestämään ulko-olosuhteita ja tarjoamaan arvokasta palautetta sekä aloittelijoille että kokeneille ratsastajille.
Fitbit pyöräilyäälyrannekkeet ovat täydellisiä niille, joille kevyt ja minimalistinen suunnittelu on tärkeää. Nämä rannekkeet tarjoavat olennaisia liikuntaseurannan ominaisuuksia, kuten askelsimien laskun, sykemittauksen ja kaloreiden seurannan. Ne ovat mukavia käyttää harjoituksen aikana ja koko päivän ajan. Fitbit älyvaakat tarjoavat kattavan katsauksen kehosi koostumukseen täydentämään liikuntamatkaasi. Nämä vaakat mittaavat painon, ruumiin rasvaprosentin, BMI:n ja muuta. Tiedot synkronoidaan Fitbitin sovellukseen, jotta voit seurata edistymistäsi ja tehdä tietoisia päätöksiä terveydestäsi.
The Fitbit Sense 2 on huippulaadukas älykello, joka vie terveyden seurannan uudelle tasolle. Se sisältää edistyneitä ominaisuuksia, kuten ECG-seuranta, ihon lämpötilan seuranta ja stressinhallintatyökalut. Pitkän akunkeston ja laajan yhteensopivien sovellusten valikoiman ansiosta Fitbit Versa 4 on monipuolinen älykello, joka sopii erilaisille toiminnoille, mukaan lukien pyöräily. Se tarjoaa GPS-seurannan, sykemittauksen, unen analysoinnin ja pääsyn Fitbitin sovellusekosysteemiin. Mukautettavilla kellonäytöillä ja rannekkeilla Versa 4 mahdollistaa tyylisi ilmaisemisen pysyen samalla yhteydessä ja sopivana.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje