up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Fitbit

Fitbit

Kategorier

Återhämtning och Vård

Allt ( Fitbit )

Märkesinformation för Fitbit

Fitbit, tillgängligt hos Bikeinn, är ett ledande varumärke inom fitness- och hälsoövervakningsutrustning. Establerat 2007 har Fitbit haft som mission att befästa individer att leva hälsosammare, mer aktiva liv genom att tillhandahålla innovativ bärbar teknik. Med ett starkt fokus på att följa aktiviteter, övervaka hälsoindikatorer och främja välbefinnande har Fitbit blivit ett förtrott namn inom fitnessindustrin.
Fitbit på Bikeinn är din one-stop-shop för innovativ fitness- och hälsoövervakningsteknik. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 2007 har Fitbit konsekvent utvecklats för att möta behoven hos aktiva individer. Oavsett om du letar efter en smartklocka, cykeltitta, smart band, smart våg, Fitbit Sense 2 eller Fitbit Versa 4, är Fitbits produkter utformade för att hjälpa dig att uppnå dina fitness- och hälso mål samtidigt som de smidigt integreras i din dagliga liv.

Fitbit är din ultimata fitnessföljeslagare

Fitbit smartklockor är utformade för att smidigt integreras i din aktiva livsstil. De erbjuder ett brett utbud av funktioner, inklusive hjärtfrekvensövervakning, GPS-spårning, sömnanalys och smartphoneanslutning. Fitbits smartklockor är inte bara för att spåra dina träningspass; de är mångsidiga följeslagare för vardagen. Dessa klockor spårar avstånd, hastighet och höjdmetriker och erbjuder till och med ruttmappning. Fitbit cykeltittar är byggda för att stå emot utomhusförhållanden och ge värdefull återkoppling för både casual och seriösa cyklister.
Fitbit cykelsmartband är perfekta för dem som föredrar en lätt och minimalistisk design. Dessa band erbjuder väsentliga träningsspårningfunktioner som stegräkning, hjärtfrekvensövervakning och kalorispårning. De är bekväma att bära under träningspass och hela dagen. Fitbit smarta vågar ger en omfattande översikt över din kroppssammansättning för att komplettera din fitnessresa. Dessa vågar mäter vikt, kroppsfettprocent, BMI och mer. Data synkroniseras med Fitbit-appen, så att du kan spåra dina framsteg och fatta informerade beslut om din hälsa.
The Fitbit Sense 2 är en flaggskepps smartklocka som tar hälsoövervakning till nästa nivå. Den inkluderar avancerade funktioner som ECG-övervakning, hudtemperaturövervakning och verktyg för stresshantering. Med en lång batteritid och ett brett urval av kompatibla appar är Fitbit Versa 4 en mångsidig smartklocka som passar för olika aktiviteter, inklusive cykling. Den erbjuder GPS-spårning, hjärtfrekvensövervakning, sömnanalys och tillgång till Fitbit s app-ekosystem. Med anpassningsbara klockansikten och band låter Versa 4 dig uttrycka din stil medan du håller dig ansluten och fit.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga