up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Fitbit

Fitbit

Avdelinger

Gjenoppretting og Stell

Allt ( Fitbit )

Om Fitbit

Fitbit, tilgjengelig hos Bikeinn, er en ledende merkevare innenfor fitness og helseovervåkingsenheter. Etablert i 2007 har Fitbit vært på en misjon om å gi personer muligheten til å leve sunnere og mer aktive liv ved å tilby innovative bærbare teknologier. Med et sterkt fokus på å spore aktivitet, overvåke helsemetrikker og fremme velvære, har Fitbit blitt et kjent navn innen fitness-industrien.
Fitbit hos Bikeinn er destinasjonen din for den nyeste fitness- og helseovervåkningsteknologien. Med en historie som går tilbake til 2007, har Fitbit konsekvent utviklet seg for å møte behovene til aktive personer. Enten du leter etter en smartklokke, sykkelklokke, smartarmbånd, smartskala, Fitbit Sense 2 eller Fitbit Versa 4, er Fitbits produkter designet for å hjelpe deg med å nå dine fitness- og helsemål samtidig som de integreres problemfritt i ditt daglige liv.

Fitbit er din ultimate fitnesskamerat

Fitbit smartklokker er designet for å integreres problemfritt i din aktive livsstil. De tilbyr et bredt utvalg av funksjoner, inkludert hjertefrekvensovervåking, GPS-sporing, søvnanalyse og smarttelefonkobling. Fitbits smartklokker er ikke bare for å spore treningen din; de er allsidige følgesvenner for hverdagen. Disse klokkene sporer avstand, hastighet og høydemetrikker, og tilbyr til og med rutekart. Fitbit sykkelklokker er bygget for å tåle utendørsforhold og gi verdifull tilbakemelding for både uformelle og seriøse syklister.Fitbit sykkelsmartarmbånd er perfekt for de som foretrekker et lett og minimalistisk design. Disse armbåndene tilbyr nødvendige funksjoner for fitnesssporing som trinntelling, hjertefrekvensovervåking og kaloritelling. De er komfortable å ha på under trening og gjennom dagen. Fitbit smartskalaer gir en omfattende oversikt over kroppssammensetningen din for å komplettere din fitnessreise. Disse skalaene måler vekt, kroppsfettprosent, BMI og mer. Dataene synkroniseres med Fitbit-appen, slik at du kan spore fremgangen og ta informerte beslutninger om helsen din.
The Fitbit Sense 2 er en flaggskip-smartklokke som tar helseovervåking til neste nivå. Den inkluderer avanserte funksjoner som ECG-overvåking, overvåking av hudtemperatur og verktøy for stresshåndtering. Med lang batterilevetid og et bredt utvalg av kompatible apper er Fitbit Versa 4 en allsidig smartklokke som er egnet for ulike aktiviteter, inkludert sykling. Den tilbyr GPS-sporing, hjertefrekvensovervåking, søvnanalyse og tilgang til Fitbits app-økosystem. Med tilpassbare klokkebilder og armbånd kan Versa 4 hjelpe deg med å uttrykke stilen din mens du er tilkoblet og i form.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk