up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Maurten

Maurten

Afdelinger

Uddannelse og Konkurrence

Alle ( Maurten )

Mest købte

Se alle produkter flecha

Om Maurten

I verdenen af ​​udholdenhedssport og højtydende atletik har Maurten dukket op som en pioner inden for ernæring og redefineret måden, atleter fodrer deres kroppe for topperformance. Grundlagt i 2015 af Björn Ferry, en olympisk guldmedaljevinder i biatlon, og Olof Sköld, en svensk sportsforsker, har Maurten hurtigt opnået global anerkendelse for sine innovative produkter, herunder Maurten gels, Maurten drinkblanding, Maurten energi gels, Maurten hydrogel og Maurten ernæring. Disse gels er formuleret ved hjælp af Maurtens patenterte hydrogelteknologi, der forvandler en enkel kombination af kulhydrater og vand til en hydrogel i maven.
Maurten står i spidsen for sportsernæring takket være sin revolutionerende hydrogelteknologi, der adskiller den fra konventionelle produkter. Med en mission om at forbedre atletisk ydeevne gennem videnskabsmæssig innovation har Maurten blevet det foretrukne valg for både eliteatleter og entusiaster, der revolutionerer måden, vi fodrer vores kroppe for excellence. Uanset om det er genoprettelsesdrikke, energibarer eller kosttilskud, fortsætter Maurten med at skubbe grænserne for sportsernæring for at hjælpe atleter med at opnå deres bedste.

Maurten Fueling Excellence gennem Cutting-Edge Nutrition

Maurten gels er en spilændrer for atleter, der søger hurtig og vedvarende energi under deres træning eller løb. Denne hydrogel indkapsler kulhydrater, hvilket gør det muligt for en langsom og effektiv frigivelse af energi uden at forårsage gastrointestinal ubehag, et almindeligt problem med traditionelle energigels. Maurten´s drinkblanding er et fast inventar for udholdenhedsatleter, der ønsker at holde sig hydreret og opretholde energieniveauer. Ligesom deres gels gør drikkeblandningen brug af hydrogelteknologi for at sikre en blid, jævn forsyning af kulhydrater under træning. Blandingen er designet til at være let på maven, der leverer essentiel hydrering og energi uden de sukkerstigninger og nedbrud, der er forbundet med almindelige sportsdrikke.
Maurten energi gels er udviklet til at give et præcist mængde af kulhydrater til effektivt at forsyne dine træninger. Hydrogelteknologien sikrer, at energifrigivelsen er konsistent og undgår de pludselige energinedbrud, der kan hæmme en atlets præstation. Atleter kan stole på Maurtens energi gels for at holde dem stærke gennem de mest krævende træningssessioner eller løb. Maurten hydrogel-teknologien er i hjertet af deres produktlinje. Denne unikke innovation gør det muligt for kroppen at absorbere kulhydrater effektivt, hvilket minimerer risikoen for mavesmerter og maksimerer energiforbruget. Hydrogelens sammensætning ligner nøje kroppens naturlige væsker, hvilket giver optimal absorption og ydelse. Maurtens dedikation til ernæringsekscellence går ud over gels og drikkeblandinger. De tilbyder et komplet udvalg af Maurten ernæring-produkter designet til at støtte atleter ved hver fase af deres træning og konkurrence.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk