Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Maurten

Information för Maurten
I världen av uthållighetssporter och högpresterande idrott har Maurten framträtt som en pionjär inom näring, som omdefinierar hur atleter fyller sina kroppar för topprestationer. Grundat 2015 av Björn Ferry, en olympisk guldmedaljör i biathlon, och Olof Sköld, en svensk idrottsvetenskapsman, har Maurten snabbt fått global erkännande för sina innovativa produkter, inklusive Maurten gels, Maurten drink mix, Maurten energy gels, Maurten hydrogel och Maurten nutrition. Dessa gels är formulerade med Maurtens patenterade hydrogelteknik, som förvandlar en enkel kombination av kolhydrater och vatten till en hydrogel i magen.
Maurten står i spetsen för idrottsnäring tack vare sin revolutionerande hydrogelteknik som skiljer den från konventionella produkter. Med ett engagemang för att förbättra idrottsprestationen genom vetenskapligt stödd innovation har Maurten blivit förstahandsvalet för elitatleter och entusiaster, som revolutionerar sättet att mata våra kroppar för framgång. Oavsett om det är återhämtningsdrycker, energibar eller kosttillskott, fortsätter Maurten att driva gränserna för idrottsnäring för att hjälpa atleter att uppnå sitt bästa.

Maurten Förbättra Excellence Genom Innovativ Nutrition

Maurten gels är en spelomvandlare för atleter som söker snabb och upprätthållen energi under sina träningar eller tävlingar. Denna hydrogel omsluter kolhydrater, vilket möjliggör en långsam och effektiv frisättning av energi utan att orsaka magbesvär, ett vanligt problem med traditionella energi gels. Maurten drink mix är ett grundelement för uthållighetsatleter som vill hålla sig hydrerade och upprätthålla energinivåer. Precis som deras gels använder drink mix hydrogelteknik för att säkerställa en mjuk, gradvis leverans av kolhydrater under träning. Blandningen är utformad för att vara lätt på magen, tillhandahålla viktig hydrering och energi utan de sockerpikar och fall som är förknippade med konventionella sportdrycker. Maurten energy gels är utformade för att ge en exakt mängd kolhydrater för att effektivt mata dina träningar. Hydrogeltekniken säkerställer att energiutgivningen är konsekvent och undviker de plötsliga energiutfall som kan hindra en atlets prestanda. Atleter kan lita på Maurtens energi gels för att hålla dem på topp under de mest krävande träningspassen eller tävlingarna. Maurten hydrogel tekniken ligger i hjärtat av deras produktlinje. Denna unika innovation gör det möjligt för kroppen att effektivt absorbera kolhydrater, minimerar risken för magbesvär och maximerar energianvändningen. Hydrogelns sammansättning liknar mycket kroppens naturliga vätskor, vilket möjliggör optimal absorption och prestanda. Maurtens engagemang för näringsframgång går utöver gels och drinkmixar. De erbjuder ett komplett utbud av Maurten nutrition-produkter som är utformade för att stödja atleter i alla stadier av deras träning och tävling.