Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Reservedeler

Reservedeler sykkel

Finn et bredt utvalg av Reservedeler-produkter for sykkel. Oppdag de beste tilbudene hos bikeinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Reservedeler

Merkevarer av Reservedeler

Finn reservedelene du trenger til sykkelen din

Nederste braketter
Bunnbrakettene på en sykkel kombinerer veivsettet med sykkelen og lar veivsettet rotere fritt. Du kan kjøpe bunnbrakettene fra Garmin , Shimano , Sram , Specialized , Ergon , Mavic .

Bremser
Bremsene er den automatiske enheten som hindrer bevegelse ved å forbruke strøm fra et system i bevegelse.

Kabler
Kabler brukes til å sjekke girsving på sykler med utstyrte drivlinjer. De består av to deler: en indre kabel og en ytre kabel.

Kassetter
En kassett er samlingen av tannhjul plassert på den bakre kjernen av sykkelen, holdt sikkert på plass med en gjenget kassettlåsring .

Kjedelåser
Kjettingslåser er bygd opp av et sett med faste stållenker som normalt er inne i et beskyttende nylondeksel og en lås. Kjedesperre brukes til å feste sykkelen.

Chainrings
Chainrings er det viktigste utstyret i maskinen som er sykkelen din. De er ansvarlige for å overføre energien.

Veiv
Veivene er armen koblet i rett vinkel til et roterende håndtak som ringformet bevegelse presenteres til eller oppnås fra stangen.

Sykkelstyr
Sykkelen styret er rattkontroller for sykler. Det tilsvarer en styrestang for sykler.

Sykkel padler
Sykkelpadlene er verktøyet som brukes til å kjøre syklene. Sykkel padler lar sjåfører dreie kjøretøyene automatisk girkasse.