Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Varaosat

Varaosat pyöräily

Löydä laaja valikoima tuotteita Varaosat tuotteita henkilölle pyöräily. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa bikeinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Varaosat

n merkit Varaosat

Löydä pyörälle tarvitsemasi varaosat

Pohjalevyt
Polkupyörän pohjakannattimet yhdistävät kampikammion pyörän kanssa ja antavat kampisarjan pyörimään vapaasti. Voit ostaa alakonsolit osoitteesta Garmin , Shimano , Sram , Specialized , Ergon ja Mavic .

Jarrut
Jarrut ovat automaattinen laite, joka estää liikettä kuluttamalla virtaa liikkuvasta järjestelmästä.

Kaapelit
Kaapeleita käytetään polkupyörien vaihdon tarkistamiseen varustetuilla voimansiirrolla. Ne koostuvat kahdesta osasta: sisäkaapelista ja ulkokaapelista.

Kasetit
Kasetti on kokoelma ketjupyörien sijoitettu takana ydin pyörä, pidetään tukevasti paikallaan kierteillä kasetti lockring.

Ketjun lukot
Ketjulukot on rakennettu joukosta kiinteitä teräslenkkejä, jotka yleensä ovat suojaavan nailonkannen ja lukon sisällä. Ketjun lukkoja käytetään pyörän kiinnittämiseen.

Ketjut
Ketjut ovat tärkein vaihde koneessasi, joka on pyöräsi. He ovat vastuussa energian siirtämisestä.

Kammet
Kampit ovat varsi, joka on liitetty suorassa kulmassa pyörivään kahvaan, jolla rengasmainen liike esitetään tangolle tai saadaan siitä.

Pyörän ohjaustanko
Pyörän ohjaustanko on polkupyörän ohjain. Se vastaa polkupyörän ohjainta.

Pyörän melat
Pyörän melat ovat työkalu, jota käytetään polkupyörien ajamisessa. Pyörän melojen avulla kuljettajat voivat kääntää ajoneuvonsa automaattisen vaihteiston sähköisesti.