Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Reservdelar

Reservdelar cykling

Hitta ett brett utbud av Reservdelar-produkter för cykling. Upptäck de bästa erbjudandena på bikeinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Reservdelar

Märken i Reservdelar

Hitta de reservdelar du behöver till din cykel

Bottenfästen
Bottenfästena på en cykel kombinerar vevpartiet med cykeln och låter vevpartiet rotera fritt. Du kan köpa bottenfästena från Garmin , Shimano , Sram , Specialized , Ergon , Mavic .

Bromsar
Bromsarna är den automatiska anordningen som hindrar rörelse genom att förbruka kraft från ett rörligt system.

Kablar
Kablar används för att kontrollera växlar på cyklar med utrustade drivlinor. De består av två delar: en inre kabel och en yttre kabel.

Kassetter
En kassett är den samling av kedjehjul placerade på den bakre kärnan av cykeln, hålls säkert på plats med en gängad kassett låsringen.

Kedjelås
Kedjelås är uppbyggda av en uppsättning fasta stållänkar, normalt inuti ett skyddande nylonskydd och ett lås. Kedjelås används för att säkra cykeln.

Kedjor
Kedjedrev är det viktigaste redskapet i maskinen som är din cykel. De ansvarar för att överföra energin.

Vevar
Vevarna är armen ansluten i rät vinkel till ett roterande handtag genom vilket ringformig rörelse presenteras till eller erhålls från stången.

Cykelstyr
Cykelstyret är styrenheten för cyklar. Det motsvarar en jordbearbetning för cyklar.

Cykelpaddlar
Cykelpaddlarna är verktyget som används för att köra cyklarna. Cykelpaddlar låter förare elektriskt vrida sina fordon automatiserad transmission.