Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Träning och tävling

Träning och tävling cykling

Hitta ett brett utbud av Träning och tävling-produkter för cykling. Upptäck de bästa erbjudandena på bikeinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Träning och tävling

Märken i Träning och tävling

Hur man förbereder sig för ett första cykellopp

Flaskor

Att hålla sig hydratiserad är nyckeln till att vara aktiv hela dagen under ridning. Av den anledningen måste du se till att du har en vattenflaska av god kvalitet. Det finns många ledande varumärken som Specialized , Castelli , Scwalbe , Vittoria och Continental som erbjuder högkvalitativa flaskor för ivrig förare. Dessa flaskor tillverkas med avancerad teknik, innovativa och luktfria material, mjuk och bakteriebeständig plast för att säkerställa en säker hydratiseringslösning.

Motionscyklar

För att förbereda dig för din första tävling, träna som ett proffs på motionscyklar hemma utan att behöva oroa dig för vädret. Dessa övningar är utformade för att ge cyklister möjlighet att träna på högsta komfortnivå för tävlingen. För att uppnå maximal prestanda genom träning hemma är motionscyklar din sanna följeslagare. Cykeln har ett justerbart styr, säte och magnetiskt bromssystem som möjliggör en smidig träningspass.

Racerbälten och flisband

När du förbereder dig för det första cykelloppet, se till att du har racerbälten och chipband. Det är ett av de viktigaste triatlontillbehör som används för att hålla ditt loppnummer på plats. Det är lätt att fästa loppnumret genom att använda växlarna utan att slösa mycket tid. Bältets storlek är justerbar och har gelöglor för näringsförvaring.

Ramper

Om du är en ryttare som förbereder dig för din första cykellopp är ramper det bästa träningsredskapet som hjälper dig att förbättra dina färdigheter. Dessa ramper är utformade för skateboards, rullskridskor och MTB nybörjare som gör att du kan träna små hopp i låg hastighet. Det är ett av de säkraste sätten att förbättra och öka dina färdigheter. De är lätta och bekväma att bära med sig på din cykel.

Rullar

Rullar är det mest kompakta och bästa alternativet för turnéer inomhus. Om du vill träna för första tävlingen är den här automatiska motståndsjusteringsvalsen en pålitlig följeslagare för dig. Det passar sömlöst i alla delar av huset och hjälper dig att ta din träning till nästa nivå. Valsar är gjorda av högkvalitativt material för att säkerställa stor stabilitet och stötdämpning.

Mer om träning och tävling:

Oavsett om du strävar efter att tävla i Tour De France eller helt enkelt en fritidsryttare som deltar i tävlingen i din hemstad, måste du följa träningstips som hjälper dig att bli en snabbare, bättre och effektivare ryttare i loppet. Tillsammans med andra träningsredskap och tillbehör behöver du handdukar, träningskläder och energitillskott för träningspasset. Du måste träna hemma med alla tränartillbehör och utrustning för att öka dina chanser att vinna.