Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Trening og konkurranse

Trening og konkurranse sykkel

Finn et bredt utvalg av Trening og konkurranse-produkter for sykkel. Oppdag de beste tilbudene hos bikeinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Trening og konkurranse

Merkevarer av Trening og konkurranse

Hvordan forberede deg på et første sykkelritt

Flasker

Å holde seg hydrert er nøkkelen til å holde deg aktiv hele dagen mens du sykler. Av den grunn må du sørge for at du har en vannflaske av god kvalitet. Det er mange ledende merkevarer som Specialized , Castelli , Scwalbe , Vittoria og Continental som tilbyr flasker av høy kvalitet for ivrige ryttere. Disse flaskene er produsert med avansert teknologi, innovative og luktfrie materialer, myk og bakteriebestandig plast for å sikre en trygg hydratiseringsløsning.

Treningssykler

For å forberede deg på ditt første løp, kan du trene som en proff på treningssykler hjemme uten å bekymre deg for været. Disse øvelsene er designet for å gi syklister muligheten til å trene på det høyeste komfortnivået for konkurransen. For å oppnå maksimal ytelse gjennom trening hjemme, er motorsykler din virkelige følgesvenn. Sykkelen har et justerbart styr, sete og magnetisk bremsesystem som gir en jevn treningsøkt.

Race Belter og Chip Bands

Når du forbereder deg på det første sykkelrittet, må du sørge for å ha løpebånd og chipbånd. Det er et av de viktigste triatlontilbehøret som brukes til å holde løpsnummeret ditt på plass. Det er enkelt å feste løpsnummeret ved å bruke bryterne uten å kaste bort mye tid. Belteets størrelse er justerbar og har gelløkker for ernæringslagring.

Ramper

Hvis du er en rytter som forbereder deg på ditt første sykkelritt, er ramper det beste treningsutstyret som vil bidra til å forbedre ferdighetene dine. Disse rampene er designet for skateboards, rollerblades og MTB nybegynnere som gjør at du kan øve på små hopp i lav hastighet. Det er en av de tryggeste måtene å forbedre og utvide ferdighetene dine. De er lette og praktiske å ha med seg på sykkelen.

Ruller

Ruller er det mest kompakte og beste alternativet for touring innendørs treningsøkter. Hvis du vil trene til det første løpet, er denne automatiske motstandsjusteringsvalsen en pålitelig følgesvenn for deg. Den kan sømløst passe til hvilken som helst del av huset og hjelpe deg med å ta opplæringen til neste nivå. Ruller er laget av høykvalitets materiale for å sikre god stabilitet og støtdemping.

Mer om trening og konkurranse:

Enten du ønsker å løpe i Tour De France eller bare en fritidsrytter som deltar i løpskonkurransen i hjembyen din, må du følge treningstips som vil hjelpe deg å bli en raskere, bedre og mer effektiv rytter i løpet. Sammen med annet treningsutstyr og tilbehør trenger du håndklær, treningsklær og energitilskudd til treningsøkten. Du må trene hjemme med alt trenertilbehør og utstyr for å øke sjansene dine for å vinne.