up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

XLC

Styr

Styr

Sadelpinde

Sadelpinde

Hjul og dæk

Hjul og dæk

Vedligeholdelse

Vedligeholdelse

Bremser

Bremser

tilbehør

tilbehør

Afdelinger

Belysning

Beskyttelser

Briller

Børnesko

Børnetøj

Cykeldele

Damesko

Dametøj

Elektronik

Herresko

Herretøj

Hjelme

Hjul og Dæk

Recovery og Pleje

Reservedele

Tasker

Transport & Opbevaring

Uddannelse og Konkurrence

Vedligeholdelse

Alle( XLC )

XLC

XLC er et ledende navn inden for cykelfaget, berømt for sit engagement for kvalitet, innovation og passion for at styrke cyklister verden over. Med en rig historie, der daterer tilbage til 1895, har XLC været en drivende kraft i udviklingen af cykelkomponenter og tilbehør, der konstant udfordrer grænserne for ydeevne og design. XLC cykeldele sikrer, at du kan fokusere på turen frem, ved at vide, at dit sikkerhed er i gode hænder. Med justerbare muligheder til at imødekomme individuelle præferencer, sikrer XLC at cyklister kan finde deres perfekte køreposition for forbedret effektivitet og glæde.
XLC har skabt et imponerende arv i cykelfællesskabet, der tilbyder et komplet udvalg af produkter, der tilpasser sig de forskellige behov hos cyklister. Med en perfekt blanding af innovation, funktion og stil, fortsætter XLC med at styrke cyklister, opmuntre dem til at udfordre grænser og skabe mindeværdige oplevelser på to hjul. Som pionerer inden for cykelfaget, har XLC konstant sat nye standarder for cykelæstetisk.

XLC Cycling Styrker din cykelrejse

XLC tilbyder et bredt udvalg af produkter, der er skræddersyet til at imødekomme alle cyklisters behov, fra begyndere til professionelle. Uanset om du udforsker smukke stier, overvinder udfordrende bjergterræn eller cruises gennem bylandskaber, er XLC cykelprodukter designet til at forbedre din køreroplevelse. XLC cykelhjul epitomiserer holdbarhed, præcision og hastighed. Fremstillet af avancerede materialer og avancerede produktionsmetoder, leverer XLC hjul exceptionel ydeevne på forskellige terræner. Fra lette, aerodynamiske landevejshjul til robuste og stabile mountainbikehjul, sikrer XLC en optimal køreroplevelse. XLC cykelstyre er nøje udformet for at give cyklister en perfekt blanding af komfort og kontrol. Uanset om du foretrækker den klassiske fornemmelse af drop-styre, den alsidighed af flade styre eller stabiliteten af ​​riser styre, tilbyder XLC et omfattende udvalg af styre designet til at imødekomme forskellige kørestile og præferencer. Sikkerhed er afgørende i cykling, og XLC forstår dette intuitivt. XLC cykelbremser er nøje udformede for at levere pålidelig bremsekraft og præcis modulation. Cyklister kan trygt navigere stejle nedkørsler og udfordrende stier, ved at vide, at deres XLC bremser vil fungere fejlfrit, selv under de mest krævende forhold. XLC saddelpinde eksemplificerer mærkets dedikation til rytterens komfort og ydeevne. Designet til at absorbere vejvibrationer og stød, giver XLC saddelpinde en glat og stabil tur. Sikkerhed på vejen eller stien er ikke-forhandlbar, og XLC cykelhjelme prioriterer rytters beskyttelse uden at gå på kompromis med stil. Ved hjælp af avancerede materialer og innovative teknologier tilbyder XLC hjelme enestående stødmodstand og optimal ventilation. Mærkets engagement i sikkerhed og stil gør XLC hjelme til et topvalg for cyklister verden over. Specifikt dedikeret til cykelhovedbeklædning, er XLC cykelhjelme epitomet for beskyttelse og komfort. Disse hjelme gennemgår strenge test for at møde de højeste sikkerhedsstandarder, så cyklister kan have tillid til at udforske nye grænser.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk