up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Styr

Styr

Sadelstolpar

Sadelstolpar

Hjul och däck

Hjul och däck

Underhåll

Underhåll

Bromsar

Bromsar

Tillbehör

Tillbehör

Kategorier

Återhämtning och Vård

Bärkassar

Barnkläder

Barnskor

Belysning

Damkläder

Damskor

Elektronik

Glasögon

Herrkläder

Herrskor

Hjälmar

Hjul och Däck

Komponenter

Komponenter Reservdelar

Kroppsskydd

Transport & Cykelförvaring

Underhåll

Utbildning och Tävling

Allt( XLC )

XLC

XLC är ett ledande namn inom cykelbranschen, känt för sitt engagemang för kvalitet, innovation och passion för att stärka cyklister världen över. Med en rik historia som går tillbaka till 1895 har XLC varit en drivande kraft i utvecklingen av cykelkomponenter och tillbehör, ständigt når nya gränser för prestanda och design. XLCs cykeldelar säkerställer att du kan fokusera på färden framför dig, med vetskapen om att din säkerhet är i gott händer. Med justerbara alternativ som passar individuella preferenser, säkerställer XLC att cyklister kan hitta sin perfekta körposition för ökad effektivitet och nöje.
XLC har byggt en imponerande arv i cykelvärlden, erbjuder ett komplett utbud av produkter som tillgodoser de diverserade behoven hos cyklister. Med en perfekt blandning av innovation, funktion och stil fortsätter XLC att stärka cyklister, uppmuntra dem att utmana gränser och skapa minnesvärda upplevelser på två hjul. Som pionjärer inom cykelbranschen har XLC konsekvent satt nya standarder för cykelexcellens.

XLC Cykling Uppmuntra Din Cykelresa

XLC erbjuder ett brett utbud av produkter som är anpassade för att möta behoven hos alla cyklister, från nybörjare till professionella. Oavsett om du utforskar vackra spår, besegrar utmanande bergsterräng eller kör genom urbana landskap, är XLC cykelprodukter designade för att förbättra din ridupplevelse. XLC cykelhjul epitomiserar hållbarhet, precision och hastighet. Utformade med de senaste materialen och avancerade tillverkningsmetoder, levererar XLC hjul exceptionell prestanda på olika terrängar. Från lätta, aerodynamiska racercykelhjul till robusta och stabila mountainbikehjul, säkerställer XLC en optimal ridupplevelse.
XLC cykelstyren är noggrant konstruerade för att ge cyklister den perfekta kombinationen av komfort och kontroll. Oavsett om du föredrar den klassiska känslan av drop-bars, den mångsidigheten i flat-bars eller stabiliteten i riser-bars, erbjuder XLC ett omfattande utbud av styren designade för att tillgodose olika körstilar och preferenser. Säkerhet är avgörande inom cykling, och XLC förstår detta implicitt. XLC cykelbromsar är noggrant tillverkade för att leverera pålitlig bromskraft och precis modulation. Cyklister kan med självförtroende navigera branta nedfarter och utmanande spår, med vetskapen om att deras XLC-bromsar kommer att fungera perfekt, även under de mest krävande förhållandena.
XLC sadlar exemplifierar märkets engagemang för ryttarens komfort och prestanda. Designade för att absorbera vägvibrationer och stötar, ger XLC sadlar en mjuk och stabil färd. Säkerhet på väg eller spår är inte förhandlingsbart, och XLC cykelhjälmar prioriterar ryttarskydd utan att kompromissa med stil. Med hjälp av avancerade material och innovativa tekniker erbjuder XLC-hjälmar utmärkt stötbeständighet och optimal ventilation. Märkets engagemang för säkerhet och stil gör XLC-hjälmar till ett toppval för cyklister världen över. Speciellt dedikerade till cykelhjälmar, är XLC cykelhjälmar den epitomen av skydd och komfort. Dessa hjälmar genomgår noggranna tester för att uppfylla de högsta säkerhetsstandarderna, vilket ger cyklister förtroendet att utforska nya gränser.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga